Meghalt az amerikai A Nagy Ő sztárja, Lex McAllister

Forrás: ABC -
Lex McAllister öngyilkos öngyilkosság valóságshow gyógyszer-túladagolás New Orleans meghalt A Nagy Ő sztár The Bachelor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrségi nyomozások eddigi állása szerint az amerikai párkereső valóságshow-sztár gyógyszer-túladagolással vetett véget az életének. 31 éves volt. 

Egy barátja találta meg Lex McAllister holttestét kedden a kora reggeli órákban New Orleans-i otthonában – írja a Daily Mail. Az amerikai The Bachelor sztárjáról a nyomozás eddigi állása szerint feltételezik, hogy önkezével vetett véget az életének, valószínűleg gyógyszer-túladagolással.

Forrás: ABC

A hírek szerint McAllister barátja nem sokkal a valóságshow-sztár halála előtt üzenetet kapott tőle, amelyben azt írta, meg akarja ölni magát. Amikor rátaláltak, üres gyógyszeresdobozok és -üvegek hevertek a nő körül. Egy barátja szerint McAllister bipoláris zavarral küzdött, amit igyekezett titkolni a nyilvánosság előtt.

A The Bachelor ugyanezen évadának egy másik szereplője, Gia Allemand 2013 augusztusában hasonló körülmények között hunyt el: felakasztotta magát saját otthonában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.