Gesztesi Károly tele tervekkel érkezett haza Izraelből. Elképzeléseiről és vágyairól örömmel nyilatkozott.

"A fiaimmal egy kellemes nyaralással egybekötve körbenéztem az egész országban. Több színházat megnéztem, nagyon jók vannak. Úgy érzem, most lépni kell, mert imádok dolgozni, a filmezés, a színház, a zeneszerzés és a versmondás nem munka, hanem kikapcsolódás, de itthon elfogyott belőle az öröm" - nyilatkozta a Borsnak Gesztesi Károly.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A színész a lapnak adott interjújában elmondta, hogy a magazinok össze-vissza írogatnak róla, amin általában nagyokat nevet. "Egy tel-avivi színház intendánsa megkérdezte: Te tényleg ideköltözöl? Visszakérdeztem: ugye most ezért nem akartok fél gázsit adni? Mindig csak dolgozni megyek majd. Mert ha itthon újra jó lesz, olyan szerepeket kapok, amelyben örömömet lelem, nem kell máshová mennem.

Az ember nem véletlenül születik valahová: oda érkezik, ahol dolga van. Amikor nem kap olyan feladatot, ami fontos neki, akkor bizony el kell mennie, de hazatér, ha van értelme."

"Itt születtem, ez a hazám. Hiába szeretnék egy páran, hogy menjek el végleg, ne örüljenek, nem fognak tőlem megszabadulni. Nem kezdek új életet külföldön, csupán nagyvilági ember vagyok, itt is, ott is van hol laknom. Szerencsére olyan életet élhetek, amilyet akarok" - tette hozzá Gesztesi.