Madárijesztőnek öltöztetett guminővel védi földjét egy kínai gazda

Forrás: Thinkstock -
madárijesztő kártevők Kína védelem guminő gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár az egész világot bejárta annak a madárijesztőként funkcionáló szexbabának a fényképe, akit gazdája a hívatlan állatok (és emberek) ellen használ.

A Mirror által leközölt cikk szerint nem csupán a madarakat, hanem az embereket is távol tartja birtokától az a kínai Chengduban élő gazda, aki madárijesztőnek öltöztetett be egy guminőt. A képekért kattints ide!

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Hogy a repcét termesztő gazdának pontosan hogyan jött neki az öltet, azt nem tudni, de brit lap állítása szerint nagyon hatékony a nem mindennapi módszer.

Idősebbnek hazudta magát a lány, aki miatt pedofíliával vádolják Adam Johnson válogatottathttp://www.life.hu/news/20160216-adam-johnson-angol-valogatott-futballistanak-idosebbnek-hazudta-magat-a-15-eves-lany.htmlAz angol labdarúgó ügyvédje megtalálta azt a Snapchat üzenetet, amelyben a lány azt írja barátainak: „Ma felvesz, és én meglovagolom." News--Keressük a legsármosabb magyar államtitkárt!http://www.life.hu/news/20160212-keressuk-a-legszexibb-magyar-allamtitkart.htmlErőskezű, több nyelven beszélő döntéshozók, akiknek többsége magánemberként boldog családapának, a friss vagyonnyilatkozatok alapján pedig tehetős embernek is vallhatja magát – néhányuk már egészen fiatalon. Íme, nyolc államtitkár, akik nem csak a döntéseikkel, hanem a kinézetükkel is heves reakciókat válthatnak ki. Te melyiket választanád a legvonzóbbnak közülük? Most megszavazhatod! News--5 dolog, amit nem tudtál a fiatal Diana hercegnérőlhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-walesi-hercegnerol-5-dolog-amit-nem-tudtal-fiatalkorarol.htmlIdén lesz 19 éve, hogy meghalt Károly herceg első felesége, a szívkirálynőként emlegetett Diana hercegné, akinek élete a mai napig foglalkoztatja a nyilvánosságot. Íme, néhány titok, amelyet valószínűleg nem tudtál Diana hercegné fiatalkoráról. NewsAFPÉletveszélyben egy 13 éves fóti lány - Szén-monoxid-mérgezést szenvedetthttp://www.life.hu/news/20160212-egy-13-eves-foti-lany-eletveszelyes-allapotban-van-szen-monoxid-mergezest-szenvedett.htmlSzén-monoxid-mérgezés miatt súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba egy 13 éves lányt a fóti Rév utca egyik családi házából pénteken délben. News--Milyen fajtájú kutya lennél? Ez az oldal megmondjahttp://www.life.hu/news/20160212-milyen-fajtaju-kutya-lennel.htmlHiánypótló weboldalra akadtunk: két kattintás, és megtudhatod, melyik cuki négylábú lennél. NewsThinkstockKiderült: ezt jelenti Angelina Jolie és Brad Pitt új, közös tetoválásahttp://www.life.hu/news/20160216-angelina-jolie-es-brad-pitt-uj-tetovalasa-ezt-jelenti.htmlAz Oscar-díjas színésznő a napokban összesen három új mintát varratott magára. Az amerikai Radar Online egy szakértő segítségével fejtette meg, mit jelentenek a Brad Pitt-tel együtt csináltatott tetoválások. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.