Kiderült, miért nem mutatja meg sohasem az arcát Sia

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
Sia vallomás arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő mindig hatalmas paróka mögé bújik. Sem az eseményeken, sem az előadásokon nem pillanthatjuk meg csinos kis pofikáját, most pedig kiderült, miért is döntött a takargatás mellett.

Sia gyönyörű számain kívül arról ismeretes, hogy senki nem tudja, valójában hogyan néz ki. Az énekesnő James Corden műsorában vallott arról, hogy miért takargatja magát.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Sia elárulta, hogy korábban már próbálkozott befutni énekesnőként, de akkor nem ért el olyan nagy sikereket. Azonban ahhoz elég pénzt keresett, hogy rászokjon a drogokra és az alkoholra. Miután fel tudott hagyni a káros szenvedélyekkel, megfordult a fejében, hogy az énekesi pályát is otthagyja, azonban szerencsére az élet másként hozta. Az énekesnő szerint viszont hiányzik ebből a pályából a titokzatosság. Ezért inkább parókát húz, hogy megőrizhessen valamennyit a magánéletéből saját magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.