Czeizel Endre volt szeretője értékbecslőhöz fordult

öröklés vagyon szerető Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A genetikus egykori szeretője attól tart, hogy a család elhallgat előle valamit az örökség tárgyát képező több tízmilliós vagyonból.

Czeizel Endre volt szeretője közjegyzőtől kért helyszíni szemlét, hogy felmérjék a teljes hagyatékot. A közjegyző pedig már helyt is adott a kérésnek - írja a Best magazin.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A volt szeretőnek, Dórának két gyermeke született a genetikustól. Ügyvédjével, Lichy Józseffel az ő érdekeiket képviselik. A szemlére azért van szükség, mert nézeteltérés alakult ki az örökösök között.

“Véleményünk szerint a családtagok eltagadhattak, vagy megfeledkezhettek több olyan értékes festményről is, ami a hagyaték tárgyát képezheti” - mondta a lapnak az ügyvéd.

A szemlén értékbecslő és ingóvagyon-szakértő vesz részt. A közjegyző ezt követően hozza majd meg a döntését a hagyaték elosztásról, amit 30 napon belül bármelyik örökös megtagadhat.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nagy kérdés, hogy milyen hatással lehet az eljárásra az, hogy Dóra állítólag jogtalanul használta fel a genetikus spermáját. Az ügyvéd szerint csak abban az esetben befolyásolja a hagyaték kiadását, ha megállapítják a közokirat-hamisítást. Ha megtörténne, akkor Dóra polgári peres eljárásban bizonyíthatja, hogy kisebbik gyermeke is Czeizeltől van, és jogosan jár neki az örökség.

Hótaposót elő! Estétől havazhathttp://www.life.hu/news/20160219-jon-a-havazas-orszagosan-varhato-nagy-mennyisegu-csapadek-idojaras.htmlA hétvégén szeles, borús, csapadékos időjárásra kell készülni. Néhol jelentős mennyiségű eső is lehullhat, estétől néhol havazás is lehet. News--Hoppá! Üvegcserepekké változott egy tó vizehttp://www.life.hu/news/20160219-amerikaban-egy-to-uvegcserepekke-valtozott.htmlA vízmosás miatt úgy törik a minnesotai tó felszínén képződött vékony jégtakaró, mintha egy üveglap törne ripityára. Annyi biztos, hogy ritka és nem mindennapi látványt nyújt a Lake Superior, köszönjük! NewsThinkstockA Facebook üzenetküldője már nem lesz a régihttp://www.life.hu/news/20160219-a-fcebook-hirdeteseket-kivan-beepiteni-az-uzenetkuldo-szolgaltatasaba.htmlIgen nagy újítást tervez bevezetni a Facebook az üzenetküldő szolgáltatásában. Nem mindenki fog örülni, de állítólag hirdetéseket kapunk majd messengeren! News--Tragédia! Belehalt egy bébidelfin az emberek szelfimániájábahttp://www.life.hu/news/20160219-addig-simogattak-a-delfint-mig-belehalt.htmlSanta Teresa tengerpartjánál úszkált egy cuki bébidelfin, ám az egyik strandoló kihúzta a vízből. A fürdőzők simogatni kezdték, szelfiket készítettek vele, körbeadogatták, mindaddig amíg a kisdelfin túlforrósodott a napon és meghalt. News--Szexuális zaklatás miatt előzetesben egy nyíregyházi tanárhttp://www.life.hu/news/20160218-nyomozas-szexualisan-zaklatta-a-diakokat-egy-tanar-a-kollegiumban-elozetes-letartoztatas.htmlElőzetes letartóztatásba helyezett egy kollégiumi tanárt a személyi szabadság megsértése, valamint két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt a bíróság. NewsThinkstockTragédia! Meghalt a Maffiózófeleségek főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20160218-rakban-halt-meg-a-maffiozofelesegek-sztarja.htmlA Maffiózófeleségek című reality sztárja, Angela Raiola 55 évesen elhunyt. Raiola 4-es stádiumú rákkal küzdött. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.