Döbbenetes titok derült ki a Szomszédokról

Forrás: Origo -
rendező Kulka János szerep sorozat Horváth Ádám Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulka János nemrég a Mokka című reggeli műsor vendégeként árulta el, hogy a népszerű magyar sorozat ikonikus Mágenheim doktora helyett kis híján Vágási Feri szerepét kapta meg. 

Kulka János a TV2 reggeli műsorának, a Mokka csütörtök reggeli adásának vendége volt, itt árulta el azt a meglepő kulisszatitkot, amely – ha másképp alakult volna – alapjaiban az egész Szomszédok sorozatot megváltoztatta volna.

Forrás: Origo

A színész családja ugyanis jóban volt a sorozat rendezőjével, Horváth Ádámmal, aki még a Szomszédok indulása előtt megkérdezte tőle: nyomdász vagy mentőorvos szeretne-e lenni?

Dr. Alban klipjében táncolt Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20160218-dr-alban-vilaghiru-enekes-klipjeben-tancolt-tucsi-aryee-claudia-dedei-a-slager-tv-uj-musorvezetoje.htmlAryee Claudia Dedei, ismertebb nevén Tücsi köztudottan nagyon szereti a zenét, és hamarosan a világsztár videoklipjében tűnik majd fel. TV + Sztárok--Az RTL Klubtól a TV2-höz igazol Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-az-rtl-klubtol-a-tv2hoz-igazol-abel-anita.htmlA TV2-höz igazoló Ábel Anita akár több műsorról is tárgyal a csatornával. Elmondta, még nincs pont a mondat végén.TV + Sztárok--Így tombol együtt Schobert Norbi a fiatalsággalhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-schobert-norbi-fitnesz-guru-istenes-bencevel-fluor-tomival-es-dombovari-istvannal-dalra-a-fakadt.htmlA fitneszguru Istenes Bencével és Fluor Tomival fakadt dalra, az eremény pedig több, mint vicces. TV + SztárokOrigoRomokban az élete a Szulejmán sztárjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-meryem-uzerli-szinesznonek-a-szulejman-sorozat-hurrem-szultanajanak-elete-romokban-hever.htmlA Hürrem szultánát alakító színésznő szerelmi bánatában rendre az alkoholhoz fordul. TV + SztárokOrigoCéline Dion már készül a nagy visszatérésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160218-celine-dion-enekesno-mar-probal-es-keszul-a-visszateresre-las-vegasban.htmlEgy hónappal férje, René Angélil halála után az énekesnő már próbál következő showjára. TV + Sztárok--Geszti Péter: "Volt, hogy elvitt magával a siker anyagi része"http://www.life.hu/sztarok/20160218-geszti-peter-rapper-reklamszakember-bevallotta-hogy-volt-olyan-az-eleteben-amikor-a-siker-a-fejebe.htmlA sokoldalú sztár arról vallott, milyen hatással volt rá, amikor a 90-es években a siker a fejébe szállt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.