Rozé, cabernet vagy chardonnay – a kedvenc borod többet mondd rólad, mint hinnéd.

Míg otthon május 25-e a bor hivatalos napja, addig az angolszász országokban február 18-án ünneplik a nemzetközi „igyál bort" napot. Ennek örömére került fel a Twitter közösségi oldalra az a rövid kis ismertető, amely a különböző borfajták kedvelőinek egyes személyiségjegyeit mutatja be részletesen. Vigyázat, humoros tartalom következik!

Cabernet

Ez az egyetlen bortípus, amelyet biztosan ki tudsz ejteni, ugyanakkor rámenős vagy és egyenes, kedveled a klasszikus dolgokat, és esetedben jót tesz neked az idő.

ChardonnayKezdesz anyukádra hasonlítani. Ha jégkockát is adtál hozzá, akkor már olyan vagy, mint az anyukád.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Robynmac

RizlingIgen, tudjuk, hogy egy félévet Németországban tanultál. Emellett aranyosnak és kedvesnek találnak az emberek, még akkor is, ha olykor nem értenek veled egyet.

MerlotMajdnem nyersen eszed a steaket. Egyébként jó veled együtt inni, mert könnyen kijönnek veled az emberek, és nagyszerű partnere vagy a vacsora melletti beszélgetésekben.

RozéMég nem múltál el 21. Vagy csak szeretnél annyinak tűnni. Ezen kívül tényleg csinos vagy, és „öröm téged kortyolgatni."

Pinot GrigioBorzasztó az olasz akcentusod, és imádod használni. Szeretsz utazni, elmerülni az új kultúrákban, és megismerni a világot.

Forrás: Thinkstock

Pinot NoirAzt hitted, a másik fajtát rendeled. Amúgy friss vagy, elegáns és kecses.

Chianti Imádod az italokhoz felszolgált ingyen ropit, amit korlátlanul, ingyen ehetsz.

Portói Néha szörpöt iszol.

Olcsó borokA címkék alapján döntesz.

Dobozos borokAzt mondod, nem iszol olyan sokszor, közben azonban igen, és ehhez csapolt borra van szükséged.

(forrás: Daily Mail)