Nádai Anikó állítja nem a párjának köszönheti új munkáját

Forrás: Instagram/Nádai Anikó -
farm Fördős Zé Nádai Anikó munka pár Farm (reality) műsorvezetés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja derült ki, hogy a ValóVilág egykori sztárja vezeti majd Fördős Zé oldalán a Farm című műsort. Anikót máris támadások érték.

Sokan megkérdőjelezték, miért éppen Nádai Anikó lett az RTL Klub új műsorának műsorvezetője – írja a Blikk.

Forrás: Instagram/Nádai Anikó

„Nagyon várom már a feladatot és a műsorkezdést. Számomra is hatalmas kihívás lesz. Szeretném bebizonyítani magamnak és a sok kételkedőnek, hogy műsorvezetőként is megállom a helyem. Többen ugyanis megszólják, hogy vajon miként is kaphattam meg ezt a feladatot. Biztos csak a páromnak köszönhetem...Egy hosszas castingon vettem részt, sok vetélytárssal és végül mégis engem választottak" – magyarázta Anikó, aki azt is elárulta, ő maga valószínűleg nem lenne képes túlélni a játékot, ahol a versenyzők hosszú heteken keresztül egy farmon összezárva maguk termelik meg a betevőjüket, mindezt áram és folyóvíz nélkül.

Romokban az élete a Szulejmán sztárjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-meryem-uzerli-szinesznonek-a-szulejman-sorozat-hurrem-szultanajanak-elete-romokban-hever.htmlA Hürrem szultánát alakító színésznő szerelmi bánatában rendre az alkoholhoz fordul. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa táncol Kis Grófo legújabb klipjében!http://www.life.hu/sztarok/20160218-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-tancol-majd-kis-grofo-mulatos-zenesz-legujabb-klipjeben.htmlA mulatós énekes élő adásban kérte fel a műsorvezetőt, hogy táncoljon egy igazi roma táncot a legújabb videóklipjében. TV + Sztárok--Vajna Timi megint egy nagyon különleges helyen járthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-vajna-timi-andy-vajna-felesege-mesebe-illo-fenevaddal-szelfizett.htmlAndy Vajna csinos felesége egy mohákkal benőtt, kővé változott párduccal pózolt. TV + Sztárok--Geszti Péter: "Volt, hogy elvitt magával a siker anyagi része"http://www.life.hu/sztarok/20160218-geszti-peter-rapper-reklamszakember-bevallotta-hogy-volt-olyan-az-eleteben-amikor-a-siker-a-fejebe.htmlA sokoldalú sztár arról vallott, milyen hatással volt rá, amikor a 90-es években a siker a fejébe szállt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBálint Antónia exe fellebbez - Azt állítja, nem ő tartozik, hanem Toncsihttp://www.life.hu/sztarok/20160219-balint-antonia-exe-foldesi-szabo-laszlo-azt-allitja-neki-tartozik-22-millio-forinttal-toncsi.htmlAz egykori szépségkirálynő volt párja nem nyugszik bele a bíróság döntésébe. Szerinte nem ő az, aki tartozik.TV + SztárokAz RTL Klubtól a TV2-höz igazol Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-az-rtl-klubtol-a-tv2hoz-igazol-abel-anita.htmlA TV2-höz igazoló Ábel Anita akár több műsorról is tárgyal a csatornával. Elmondta, még nincs pont a mondat végén.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.