Ma tartották A Dal második középdöntőjét, kiderült, mely produkciók küzdhetnek meg egymással a február 27-i döntőben. A finálé dalai közül négyet juttat a zsűri a legjobb négybe, végül a nézők döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 10. és 14. között a svéd fővárosban, Stockholmban.

A szombati középdöntőben Berkes Olivér és Tóth Andi előadásában a Seven Seas, a ByThe Way-től a Free to Fly, az Egy Másik Zenekartól a Kéne közös kép, Freddie-től a Pioneer, Gáspár Lacitól a Love and Bass, Nikától az Emlékkép, a Parno Graszttól a Már nem szédülök, a Passedtól a Driftin', Vásáry Andrétől pedig a Why hangott el.

A továbbjutók ezúttal a zsűri és a szavazók pontszámai alapján Freddie, Parno Graszt, Vásáry André, vígaszágon pedig Berkes Olivér és Tóth Andi jutott tovább.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
A múlt hét továbbjutói
Az egy héttel ezelőtti első középdöntőből a zsűri döntése alapján Petruska (Trouble in My Mind), Oláh Gergő (Győz a jó) és a Kállay Saunders Band (Who We Are), a közönség szavazataival a Mushu (Uncle Tom) már bejutott a döntőbe.