Kiderült, ahogy a nagyközönség, úgy az ATV vezetősége is a napilapokból tudta meg, hogy az RTL-től hova igazol Ábel Anita. A csatorna hírigazgatója megszólalt az ügyben, elmondta, új embert keresnek Anita helyére A nő háromszor című műsorhoz. 

"A nő háromszor című műsor készítői arról értesültek, hogy az utóbbi hetekben megnőtt az érdeklődés Ábel Anita iránt, de azt, hogy a TV2-höz szerződött, a Bors újságból tudtuk meg" – mondta el a napilapnak dr. Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója, és hozzátette, nincs harag a csatorna és a műsorvezető között, ráadásul tudták, hogy Anitának vannak ajánlatai.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A tévés arról is beszélt, hogy nem Anita lenne az egyetlen, aki egyszerre több csatornánál is dolgozik, de az ATV ezt nem akarja. "Beszéltünk erről a műsor producerével is, de a korábbi hasonló esetekből tanulva, utalnék itt Demcsák Zsuzsára, aki szintén tőlünk igazolt a Mokkához, ezt nem tartanánk szerencsésnek. Anita helyére jól felépített műsorvezetőt keresünk, olyat, aki a bulvárban is otthon van" - nyilatkozta. 

A Bors úgy hallotta, hogy komoly eséllyel indul Anita megüresedett helyéért Krizsó Szilvia és Jakupcsek Gabriella is.