Boldog 50. születésnapot, Cindy Crawford!

Forrás: AFP/Mark Ralston -
modell Cindy Crawford születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell Cindy Crawford egyre többet nosztalgiázik mostanában, mutatják ezt Instagram-oldalára feltöltött fiatalkori képei is, legutóbb például egy 21. szülinapján készült fotóval kedveskedett nekünk. Nem is csoda, a bűvös 50-et betöltve valószínűleg mindenki végiggondolja, honnan is indult, tartsunk hát vele egy nosztalgikus mustra erejéig!

Cinthia Ann Crawford néven született pontosan 50 évvel ezelőtt, Illionois államban, A híres modell rögös úton jutott el a világhírnevet jelentő kifutókig, ugyanis rengetegszer csúfolták nyúlánk testalkata, és később védjegyévé vált anyajegye miatt, amit sokszor

csokifoltnak gúnyoltak.

Sőt! Később első fotóiról is leretusálták a szépségpöttyöt, ami például az első Vogue-címlapján sem látható.

Az öccse 10 évesen leukémiában halt meg, a fiatal lány pedig kukoricaföldeken dolgozottnapi 10 órákat, hogy segítsen a család anyagi helyzetén. Még mindig nagyon fiatal volt, amikor szülei elváltak. „Ez volt a második nagy trauma a gyerekkoromban, öcsém halála után” – nyilatkozta korábban.

Így fest manapság Cindy Crawford Forrás: AFP/Mark Ralston

Karrier

Cindynek 16 éves korában kezdődött el karrierje, és rögtön a Pepsi reklámarca lett, emellett ösztöndíjjal tanult vegyészetet a Northwestern Egyetemen. Az igazi nagy áttörés 1986-ban történt, New Yorkban, és hamarosan olyan keresett modellek közé tartozott, mint például Naomi Campbell, Claudia Schiffer és Linda Evangelista.

Karrierje kezdetén Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Magánélet

A modell 1991 és 1995 között Richard Gere felesége volt, majd 1998-ban hozzáment Rande Gerberhez, akitől két gyereke született; Presley Walker Gerber, és Kaia Jordan Gerber. Cindy már nem a csillogásra és a nyüzsgésre vágyik, ezért is vállalt 2000-től kevesebb munkát, és maga is úgy nyilatkozott, hogy csak egy nyugodt, a természet által körülölelt környezetre és persze a családjára vágyik.

De nézzük csak, hogyan festett a modell 21 évesen!

Boldog 50. születésnapot Cindy Crawford! Forrás: Instagram / Cindy Crawford

/1402/Cindy2014219151049

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.