Csobot Adél szavazás díj határidő énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő arra buzdítja a rajongóit, hogy támogassák őt szavazataikkal, hogy számára fontos díjat nyerjen.

Csobot Adél az egyik magazin által kihírdetett legjobb énekesnő díjára pályázik, ezért a Facebook-oldalán buzdítja a jónépet, hogy segítsenek neki elérni az álmát.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

„Március 7-ig még tudtok szavazni rám az év énekesnője kategóriában. Köszönöm mindazoknak, akik már megtették és előre azoknak, akik most fognak szavazni" - írta az énekesnő.

Szinetár Dóra sugárzik a boldogságtólhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-szinetar-dora-egy-atdolgozott-este-utan-is-sugarzik-a-boldogsagtol.htmlA színésznőn látszik, hogy szakmailag és a magánéletében is révbe ért, szinte sugárzik ugyanis a boldogságtól. Hétvégi fellépésén is igazi dívaként tündökölt. TV + Sztárok--Iszak Eszti földöntúli helyen kalandozikhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-foldontuli-helyen-jar.htmlA műsorvezető Málta szigetén jár, ahonnan csodás fotót posztolt.TV + Sztárok--Taylor Swift pénzzel segíti az állítólag megerőszakolt Kesháthttp://www.life.hu/sztarok/20160222-taylor-swift-enekesno-penzt-adott-kesha-enekesnonek-akit-allitolag-megeroszakolt-a-producere.htmlA fiatal énekesnő csekély 250 ezer amerikai dollárral fejezte ki együttérzését Keshának, és biztosította kolléganőjét arról, hogy mindenben mellette áll. TV + Sztárok--Mark Zuckerberggel szelfizett Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20160222-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-mark-zuckerberggel-a-facebook-kitalalojaval-szelfizett.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a Facebook atyját kapta lencsevégre és a vicces fotót azonnal megmutatta rajongóinak. TV + Sztárok--Tóth Andiék dalát imádják a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160221-masodjara-juttatta-tovabb-a-dalban-a-kozonseg-toth-andit-es-berkes-olivert.htmlMásodjára juttatta tovább A Dalban a közönség Tóth Andit és Berkes Olivért. A vetélkedő elődöntőjében Berkes Olivér duetttársa, Tóth Andit megviselte stressz és a továbbjutás pillanatát követően rosszul lett. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: "Mi indokolta azt, hogy egy Magyarországon köztiszteletben álló zeneművészt lehallgassanak..."http://www.life.hu/sztarok/20160221-lagzi-lajcsi-a-bollerfesztivalon-lepet-fel-meghivta-azt-is-aki-lehallgatta.htmlA börtönhónapok után a Böllérfesztiválon lépett fel előszö Lagzi Lajcsi. A zenész a színpadon arról beszélt, állítólagos lehallgatóját is meghívta a koncertre.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.