Taylor Swift pénzzel segíti az állítólag megerőszakolt Keshát

Forrás: AFP -
támogatás pénz megerőszakolás Taylor Swift producer Kesha adományozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő csekély 250 ezer amerikai dollárral fejezte ki együttérzését Keshának, és biztosította kolléganőjét arról, hogy mindenben mellette áll.

250 ezer dollár, vagyis körülbelül 69,5 millió forintnak megfelelő összeget adott Taylor Swift Keshának - a hírt az énekesnő szóvivője erősítette meg az Associated Pressnek.

Forrás: AFP

Kesha néhány nappal ezelőtt producerével, Dr Luke-kal kötött szerződésének felbontását követelte a bíróságtól, mert állítása szerint a Britney Spears-szel és Nicki Minaj-zsal együtt dolgozott producer kábítószert adott neki és megerőszakolta őt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

A hírek szerint a bíró elmarasztalta Kesha indítványát, az ügynek azonban még nincs vége.

Céline Dion már készül a nagy visszatérésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160218-celine-dion-enekesno-mar-probal-es-keszul-a-visszateresre-las-vegasban.htmlEgy hónappal férje, René Angélil halála után az énekesnő már próbál következő showjára. TV + Sztárok--Rihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Élő adásban sírta el magát Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-elo-adasban-sirta-el-magat.htmlA Jóbarátok sztárja könnyekben tört ki, amikor az NBC műsorában köszönetet mondott a sorozat rendezőjének, Jim Burrows-nak. TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzd Charlie Sheen?http://www.life.hu/sztarok/20160217-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-az-interneten-arulja-kedvenc-autojat-anyagi-gondjai-miatt.htmlA HIV-pozitív világsztár egy internetes oldalon árulja kedvenc luxusautóját. Vajon miért? TV + Sztárok--Isten éltesse Jennifer Anistont! Íme a legszexisebb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20160211-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-47-eves-lett.htmlTelik az idő: február 11-én ünnepli 47. születésnapját minden idők egyik legnépszerűbb színésznője, Jennifer Aniston. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte a Jóbarátok sztárjának legizgalmasabb, legcsábítóbb momentumait. Íme. TV + Sztárok--Motiváció Gáspár Győző-módra - Új videó!http://www.life.hu/sztarok/20160211-gaspar-gyozo-gyozike-uj-motivalo-videoja-a-konnyu-nap-tegnap-volt.htmlGyőzike A könnyű nap tegnap volt című videójában látja el biztató szavakkal rajongóit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.