Mrs. Kuroki néhány évvel ezelőtt veszítette el látását cukorbetegsége szövődménye miatt. A Japánban élő asszony depressziós lett, férje, Mr. Kuroki azonban nem hagyta, hogy teljesen elveszítse a nőt, akit annak idején megismert.

Mrs. Kuroki fiatalkora óta imádott a szabad levegőn ténykedni. Miután férjével, Mr. Kurokival összeházasodott 1956-ban, egy tejgazdaságot kezdtek el üzemelni közös birtokukon. A kétgyerekes házaspár boldogan élt, egészen addig, amíg Mrs. Kurokinak valami gond támadt a látásával.

Forrás: Yoshiyuki Matsumoto

Az első tünetek jelentkezése után egy héttel teljesen megvakult diagnosztizálatlan cukorbetegségének egyik szövődménye miatt. Az asszony depressziós lett, és bezárkózott a házba. Mr. Kuroki elképesztő módot talált felesége felvidítására: 2 éven keresztül ültette a virágokat a kertjükben, és gondozta a több ezer illatos növényt azért, hogy Mrs. Kurokit újra kicsalogassa a házból a virágok illatával.

Terve bevált: Mrs. Kuroki imád a kertben ücsörögni, és szagolni a virágillattól telt levegőt. Még több képért kattints ide!