A macsónak elege lett a támadásokból, amiket azért kapott, mert kislányával szájra puszit adtak egymásnak Nánási Pál fotóján.

Sokaknál kiverte a biztosítékot az a cuki apa-lánya fotó, ami a napokban készült Berki Krisztiánról és a kis Natiról. A TV2 sztárja közösségi oldalán intett mindenkit nyugalomra, és kifejtette: lesz, amikor már nem fogja lányát szájon csókolni. 

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Örülök, hogy újra témát szolgáltatok a közvéleménynek, amin lehet marakodni. A kislányomnak természetes, hogy számára a puszi szájra puszi. Én ezektől a pusziktól szinte szerelmes apukaként elolvadok, viszont mindenki nyugodjon meg, amikor Natika menyasszony lesz, nem fogok a szájára puszit adni" – írta Krisztián.

Így vélekedik szexuálpszichológus Berki és Nati "csókjáról"
A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájon puszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést, és Hevesi Kriszta szexuálpszichológus is megszólalt az ügyben. A véleményét itt olvashatod.