Berki Krisztián: "A kislányomnak természetes a szájra puszi"

csók TV2 puszi Nánási Pál kislány támadás Édes Élet szájrapuszi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsónak elege lett a támadásokból, amiket azért kapott, mert kislányával szájra puszit adtak egymásnak Nánási Pál fotóján.

Sokaknál kiverte a biztosítékot az a cuki apa-lánya fotó, ami a napokban készült Berki Krisztiánról és a kis Natiról. A TV2 sztárja közösségi oldalán intett mindenkit nyugalomra, és kifejtette: lesz, amikor már nem fogja lányát szájon csókolni.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Örülök, hogy újra témát szolgáltatok a közvéleménynek, amin lehet marakodni. A kislányomnak természetes, hogy számára a puszi szájra puszi. Én ezektől a pusziktól szinte szerelmes apukaként elolvadok, viszont mindenki nyugodjon meg, amikor Natika menyasszony lesz, nem fogok a szájára puszit adni" – írta Krisztián.

Így vélekedik szexuálpszichológus Berki és Nati "csókjáról"

A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájon puszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést, és Hevesi Kriszta szexuálpszichológus is megszólalt az ügyben. A véleményét itt olvashatod.
"Mi mindig egyek leszünk" - Elhunyt férjére emlékezett Céline Dion a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-celine-dion-enekesno-rene-angelil-halala-utan-eloszor-lepett-szinpadra-es-ferjere-emlekezett.htmlA világhírű énekesnő René Angélil halála óta először állt színpadra Las Vegasban. TV + Sztárok--Zseniális mém lett Adából és Szellő Istvánból!http://www.life.hu/sztarok/20160224-pinter-adrienn-es-szello-istvan-kepebol-memet-csinalt-az-internet-nepe.htmlA híradós és a csinos műsorvezető képét az internet népe hozta össze. Az eredmény pedig egy fárasztó, agyzsibbasztó montázs! TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: "Időt kérek, hogy átgondoljam, mi is az én dolgom"http://www.life.hu/sztarok/20160223-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-a-kozteves-ugyenek-lezarasarol-beszelt.htmlA Ridikül és a Magyarország, szeretlek! című műsorok egykori háziasszonyával a Life.hu riportere beszélgetett. TV + Sztárok--Ábel Anita átigazolásáról állítólag nem tudott az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20160223-abel-anita-a-tv2hoz-igazol-de-errol-az-atv-csak-a-lapokbol-ertesult.htmlÁbel Anita több mint 15 évig az RTL csoporthoz tartozó csatornák képernyőjén volt látható, valamint ő volt a legnépszerűbb arca az ATV egyik műsorának. Annyi idő után, most a konkurens TV2-höz kerül, amiről állítólag a lapokból értesült az ATV. TV + Sztárok--Rékasi Károly váratlan műtétje írta át a Barátok köztöthttp://www.life.hu/sztarok/20160222-at-kell-alakitani-a-baratok-koztot-rekasi-karoly-miatt.htmlA héten visszatér a Barátok közt-be Rékasi Károly, miután távozott a kórházból, ahová egy motorbaleset miatt került. Bár az orvosa is rábólintott az ötletre, a gyógyulás hosszabb időt vesz igáénybe, ezért a sorozat készítőinek kicsit variálni kellett a történeten. TV + Sztárok--A Frizbi megy, Hajdú maradhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-megszunik-a-frizbi-a-tv2-n-1.htmlA Frizbi helyett egy másik talkshow-val jön Hajdú Péter, aki kéthetente lesz képernyőn és tavasszal startol. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.