Pénzt kért Facebook-oldalán Sickratman, akit onnan ismerhetünk, hogy nem egy dala beköltözött a fülünkbe, de a Belga tagjaként is hallhattuk már. Most pedig egy megható sztori főszereplője lett, amiben rajongói nem egész 1 nap alatt, másfél milliót gyűjtöttek össze neki.

"A világ sokkal tovább bonyolódott a szememben az elmúlt pár órában. Kaptam koncertlehetőségeket, aztán éjfél után valamivel

megnéztem egy automatában a számlámat is, és 1 575 000 forintom lett.

Ennyi pénzem még sose volt. Ösztöndíjnak veszem. Bűntudat nélkül fogok művészeti tevékenységet végezni. Köszönöm a lehetőséget, és többet ne küldjetek." - írta Sickratman aki közösségi oldalán fordult segítségért anyagi helyzete miatt és aki nem egészen 24 órával azután, hogy a rajongók összedobtak neki a másfél milliót, a posztot eltávolította.

Fotó: Kékes Szaffi

A történet tehát ott kezdődött, hogy Sickratman, azaz Paizs Miklós kiírta Facebook-oldalára, hogy

segítségre van szüksége.

"Egyebet nem tehetek, minthogy kiírom ide a szégyenemet és a számlaszámomat... Igen, ennek az a neve, hogy koldulás. Ülök egy kalap mögött, produkálom magam, és várok. És egy kicsit azért fáj a fölöslegességem, vagy az, hogy mindössze különleges lehetek, de sikeres semmiképp" - írta Sickratman, aki többek közt azt is kifejtette, hogy 165 forinttal nem húzza ki a hónap végéig, és hiába van számtalan zenei projektben, mégsem tud megélni ma Magyarországon.