Míg nem is olyan rég állítólag Vilmos herceg kolléganője miatt rendezett féltékenységi jeleneteket Katalin, most egészen másfajta riválisa akadt, méghozzá egy másik hercegnő személyében.

Az emberek szemében Katalin hercegné eddig szinte osztatlan sikert aratott uralkodóként, legutóbbi lépéseivel - túlköltekezésével és féltékenykedésével - azonban sokaknál kiverte a biztosítékot. Ez pedig a széleskörű megítélésén is sokat rontott: eddig minden alkalommal ő végzett a legnépszerűbb uralkodók listájának élén, de most úgy tűnik, az első helyet lassan átveszi tőle a svéd Madeleine hercegnő.

Forrás: AFP

Nemcsak a svédek imádják ugyanis a kétgyermekes uralkodót - aki Katalinnal ellentétben szívesen enged bepillantást hétköznapjaikba - hanem Európa-szerte is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Egy palotai bennfenntes szerint, aki a Life&Style magazinnak nyilatkozott az ügyről,  Katalin retteg a gondolattól is, hogy Madeleine hercegnő letaszíthatja őt a legnépszerűbb uralkodó trónjáról. 

Az elmúlt 20 év botrányai a királyi családban
Nem ez az első eset, hogy világraszóló botrányok rengetik meg a brit királyi palota falait. Itt szedtük össze korábban, hogy az elmúlt 20 évben milyen kétes ügyek, és nagyobb patáliák árnyékolták be a királyi család mindennapjait.