Rebeka holttestét egy Győrszentiván közelében lévő kavicsbányánál találták meg szombat délelőtt.

Bödecs Rebeka még január közepén tűnt el. A szülei és családja azóta reménykedtek abban, hogy a 24 éves kislányuk épségben került elő, azonban sajnos csak a holttestét találták már meg.

IllusztrációThinkstock

Az egyetemista lány holttestére Győrszentiván közelében, egy kavicsbánya bozóttal benőtt területén bukkantak rá - írja a Bors. A rendőrség az Origo megkeresésére azt közölte, hogy szombaton délelőtt találtak egy női holttestet a Győri Rendőrkapitányság illetékességi területén.  Az elsődleges vizsgálatok kizárták az ön- és idegenkezűséget, így a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket. Szombaton kora délután Rebeka testvére is megosztotta a tragikus hírt a közösségi oldalon:

„Ma megkaptuk a hírt, amit bár sosem kaptunk volna meg. Megtalálták a testvérem holttestét” - írta a testvér.

A rendőrség nem adott tájékoztatást az eset körülményeiről, a lap információi szerint a lány halálát kihűlés okozta. Úgy tudják, hogy ogy győri otthonából vonattal ment Győrszentivánig, majd az állomástól elgyalogolt a 4–5 kilométerre lévő kavicsbányáig. Az Origónak korábban sikerült elérni a lány édesanyját, akinek Rebeka az eltűnése napján azt mondta, hogy egy régi iskolatársával találkozik, akivel félévente egyszer összefut. Amikor viszont másnap este sem érkezett még haza a család felhívta a barátnőt, aki nem tudott semmit a találkozóról.