VV Leo: „A televíziózás szerelmese vagyok!"

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
valóvilág televízió Sláger TV VV Leo műsorvezetés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenkét évvel ezelőtt egy valóságshow-nak köszönhetően ismerhette meg az ország Nagy Zsoltot, azaz VV Leót. 2004 óta sok minden történt az életében, ám jelenleg a televíziózás tölti ki mindennapjait.

VV Leó műsort vezet, szerkeszt, riporterkedik, rendez, új műsorokat tervez, a világ legkülönbözőbb tájain forgat, búvárkodik és horgászik is.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

Nagy Zsolt Leo 28 évesen került be egy kereskedelmi csatorna valóságshow-jába, és ezzel fenekestül felfordult addigi élete: egy egész ország ismerte meg VV Leo néven. „A műsort megelőzően egy benzinkutat vezettem, illetve kortárs művészeti termékekkel és régiségekkel is kereskedtem. A szereplés véget vetett addigi karrieremnek, de cserébe bekerültem a televíziós világba, amelynek azóta is szerelmese vagyok" – kezdte a múltidézést Leo, aki a műsor utáni években kitanulta a televíziózás csínját-bínját, és számos műsorban vállalt szereplést. „Épp amikor úgy döntöttem, hogy folytatom a régiségkereskedést, és San Franciscoba megyek dolgozni, felkértek műsorvezetőnek, így itthon maradtam, és folytattam a televíziózást" – árulta el Leo, aki jelenleg műsort vezet, főszerkesztő, rendező és riporter is egy személyben.

„A Zeneposta kívánságműsorát vezetem szombatonként Andrejszky Zoltán oldalán, a Sláger TV-n. Ez egy fiatalos és lendületes műsor, amelynek nagyon széles a zenei palettája: operett, musical, magyar- és külföldi populáris slágereket is játszunk. Tőlem inkább a modernebb, újabb számokat szokták kérni a nézők" – árulta el Leo, akinek főszerep jut a csatorna jótékonysági műsorában is: ő az Egy falat szeretet riportere és rendezője. „Húsvét előtt az ország legszegényebb településeire látogatunk majd el, hogy ajándékokkal mosolyt csaljunk a rászorulók arcára, illetve teljesítsük zenei kívánságaikat is."

Bunyóra hívta Dynamic Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160229-dynamic-rapper-fight-challende-kihivassal-rendezne-konfliktusat-berki-krisztian.htmlA rapper videókihívással rendezné régóta húzódó konfliktusát Berki Krisztiánnal. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko elárulta, mennyit keresett a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-vujity-tvrtko-facebook-oldalan-osztotta-meg-valojaban-mennyi-penzt-keresett-a-tv2nel.htmlRengeteg helyen megírták ma, hogy mennyi pénzt kapott a műsorvezető a csatornától. Vujity Tvrtko ezeket a téves információkat szerette volna tisztázni posztjával. TV + Sztárok--Liptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortánhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-liptai-claudiaval-a-tv2-musorvezetojevel-es-tillaval-tv2-musorvezetoje-megujult-a-hal-a-tortan-adasa.htmlMárciusban Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán. TV + Sztárok--Követői szerint túl sokat dolgozik Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-sarka-kata-tul-sokat-dolgozik-facebookos-kovetoi-szerint.htmlSarka Kata a minap "dolgozós" képet posztolt Facebook-oldalára. Rajongói pedig most sem hagyták szó nélkül feltöltött fotóját. TV + Sztárok--"Hogy Stockholmban együtt lehessünk Magyarok" - Freddie fontos üzenetet tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-freddie-fehervari-gabor-alfred-fontos-uzenetet-tett-kozze-kozossegi-oldalan.htmlSzombat este eldőlt, hogy Fehérvári Gábor Alfréd képviseli hazánkat májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon. Freddie tegnap interjút adott a Life.hu-nak, vasárnap pedig fontos üzenetet tett közzé közösségi oldalán.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHuncutságra és játszás-orgazmusra invitál Somahttp://www.life.hu/sztarok/20160229-huncutsagot-tanito-jatszas-orgazmus-kurzust-tart-soma.htmlA Mamagésa különleges, kétnapos kurzust tart az érdeklődőknek. Kell hozzá kellő mennyiségű huncutság! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.