Salma Hayek tudni akarja, hogy ki ölte meg a kutyáját

kutya Salma Hayek állatbarát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayekről köztudott, hogy imádja az állatokat, ahogy imádta Mozart nevű németjuhász keverékét is, akit azonban másfél hete holtan talált meg a színésznő a saját birtokán.

„Egy hete nem posztoltam semmit, mert a kutyám, Mozart halálát gyászoltam, akit annak idején a saját két kezemmel segítettem a világra. Múlt pénteken találtuk holtan a birtokomon: a szíve közelébe kapott halálos lövést” – írta a színésznő Instagram-bejegyzésében, amit

a napokban posztolt a kutyája, Mozart képével együtt.

Salma Hayek és Mozart Forrás: Instagram / Salma Hayek

„Nagyon remélem, hogy a Washington állami hatóságok igazságot szolgáltatnak ennek a csodálatos állatnak, aki élete kilenc éve során soha nem ártott senkinek. Szerette a kis birodalmát, sosem kóborolt el. Ő volt a legszeretőbb és leghűségesebb társ. Nem érdemelt ilyen lassú és fájdalmas halált” – folytatta szívszorító posztját a 49 éves színésznő.

Salma Hayek Forrás: AFP/Mark Ralston

Sajnos továbbra sem derült ki, hogy ki végzett Salma Hayek kutyájával, de mi is drukkolunk, hogy az illető megkapja a jogos büntetését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.