Jennifer Lopez simán letagadhatna 15 évet

bőr öregedés fiatalság énekesnő Jennifer Lopez ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnőn nem fognak az évek, hiszen legutóbbi fotóján olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek.

Jennifer Lopez 46 éves, ám azon a fotón, amit nemrég Instagram-oldalára töltött fel, úgy fest, mint egy huszonéves lány. Egy apró ránc sincs az arcán és gyönyörű a bőre. Az biztos, hogy az énekesnő rengeteg botoxot használ, és szuper géneket örökölt.

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez
Balesetet szenvedett Kulcsár Edina!http://www.life.hu/sztarok/20160302-kulcsar-edina-snowboardozas-kozben-elesett-es-ket-helyen-is-eltort-a-csukloja.htmlA szépségkirálynő néhány nappal ezelőtt még mosolyogva számolt be arról, hogy barátnőivel egy kis kikapcsolódásra készülnek. Sajnos nem lett teljesen örömteli az utazás. TV + Sztárok--Sikerült nagyon meglepni Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-szinetar-dora-szinesznot-sikerult-nagyon-meglepni.htmlA magyar színésznő Erdélyből köszönt be Instagram-követőinek, akiknek azt is megmutatta, milyen aprósággal kedveskedtek neki ottléte alatt. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna nem sok mindent vett fel a kosármeccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20160302-kiss-ramona-miamiban-kilatogatott-egy-kosarmeccsre.htmlA színésznő éppen Miamiban élvezi a meleg időt, és kétségkívül nagyon jól érzi magát a napfényes városban, ahol szerencsére nem kell nagyon felöltözni. TV + Sztárok--Ördög Nóra elmesélte, hogy mi volt a gyermekkori álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160301-ordog-nora-es-tilla-mindketten-mas-hobbit-uztek-gyermekkorukban-video.htmlA hamarosan tévéképernyőkre kerülő Kismenők műsorvezetői elárulták, miben voltak tehetségesek kiskorukban, és hogy milyen karrierről álmodtak. TV + Sztárok--Kim Cattrall otthonába belehajtott egy részeg 16 éves http://www.life.hu/sztarok/20160301-kim-cattrall-otthonaba-belerohant-autojaval-egy-reszeg-tinedzser.htmlA Szex és New York sztárjának lakását teljesen tönkretette a baleset. A színésznő sokkot kapott a történtektől. TV + Sztárok--Charlie Sheen saját arcképével figyelmeztet a szűrés fontosságárahttp://www.life.hu/sztarok/20160301-charlie-sheen-vicces-poloval-hivta-fel-a-figyelmet-az-aids-szures-fontossagara.htmlAz biztos, hogy a színész nagyon jól tudja, mivel lehet a legjobban felhívni az emberek figyelmét. Humoros pólót húzott, ami mellett senki nem tud elmenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.