Kállay-Saunders elismerte, hogy nem A Dal hibázott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
A Dal 2016 előadás Kállay-Saunders András hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer adhatták elő számukat Kállay-Saundersék A Dal 2016 döntőjében, mivel nem olyan volt a hangzása, amilyennek lennie kellett volna. Az ügy tisztázásáért tárgyalóasztalhoz ültek az érintettek.

A Kállay Saunders Band előadása nem olyanra sikerült, amilyennek eltervezték. Hiába adták elő kétszer is a produkciót, az nem volt összhangban a playbackről jövő zenével. Mivel rengeteg találgatás merült fel a szereplés kapcsán, az érintettek most tárgyalóasztalhoz ültek - írja az Origo.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A helyzet tisztázása miatt összeültek a műsor gyártójának képviselői, valamint a Kállay Saunders Band menedzsere, Tabár Zoltán, kiadója, Bérczes Ádám valamint zenésze, Tóth Ádám. Közösen meghallgatták az összes vágatlan hangsávot, amik rögzítették a fellépések alatti hangokat, valamint András döntőbeli fellépése előtti, és a két fellépése közötti, a mikrofonja által rögzített hangokat. A hangfelvételek bejátszásra kerültek Pacsai Márk részére is, aki a Kállay Saunders Band zeneszerző- és hangszerelője.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

A felek egyhangúan arra a következtetésre jutottak, hogy az összes monitorrendszerben ugyanaz a zenei alap szólt, amit a fellépő előzetesen a műsorgyártó rendelkezésére bocsátott, tehát sem az első, sem a megismételt előadás során nem történt technikai hiba vagy szabotázs.

Adele valóra váltotta egy beteg kislány álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-adele-meglatogatta-a-sulyosan-beteg-12-eves-rajongojat.htmlKét turnéállomása közötti szünetben az énekesnő látogatást tett egy súlyosan beteg rajongójánál. A 12 éves kislánynak valószínűleg ez volt az egyik leggyönyörűbb napja. TV + SztárokOrigoEljárt az idő a Szex és New York sztárja felett: így néz most ki Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-megoregedett.htmlA világhírű sorozat egykori színésznőjét sem kíméli az idő vasfoga. TV + Sztárok--BulvárRap: "Rubint Réka nem felel meg senkinek"http://www.life.hu/sztarok/20160302-a-bulvarrap-reszeben-szerepel-berki-krisztian-rubint-reka-sarka-kata-vujity-tvrtko.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + Sztárok--Cinthya Dictator mindenkiben szerelmét látja - Varga Viktorrá alakította ByeAlexethttp://www.life.hu/sztarok/20160302-cinthya-dictator-varga-viktort-csinalt-byealexbol-egy-foton.htmlA fotóslány extravagáns alkotáson örökítette meg az énekest, nekünk pedig egyből az ugrott be, Cinthy mindenkiben Viktort látja. TV + Sztárok--Berki Krisztián: "Továbbra is testvéri szeretettel gondolok Tvrtkóra"http://www.life.hu/sztarok/20160302-berki-krisztian-nyilatkozott-vujity-tvrtko-elbocsatasarol-nem-okoz-oromet-a-riporter-tavozasa.htmlAz Édes élet sztárja elárulta, hogy nem jelent számára semmiféle örömöt egykori kollégájának, Tvrtkónak az elbocsátása. TV + Sztárok--Sikerült nagyon meglepni Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-szinetar-dora-szinesznot-sikerult-nagyon-meglepni.htmlA magyar színésznő Erdélyből köszönt be Instagram-követőinek, akiknek azt is megmutatta, milyen aprósággal kedveskedtek neki ottléte alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.