Terrorpánik tört ki egy budapesti szórakozóhelyen - pedig csak maszkban szórakozott egy fiatalember

Forrás: Thinkstock -
terrorista Bataclan Párizs koncert Budapest pánik Marina And The Diamonds Maszk terrorveszély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szemtanú szerint egy maszkot viselő férfi miatt többen távoztak az Akvárium Klubban fellépő Marina And The Diamonds koncertjéről.

A lap szerint a koncert kezdete utáni 20. perc körül az első soroknál tűnt fel egy maszkos, a testén színes ragasztószalagokat viselő személy, aki a buli alatt végig gyanúsan viselkedett.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A fiatalember, mint később kiderült, egy ártalmatlan rajongó, aki egy maszkban szelfizgetett a színpad előtt. Amikor a közönség közül páran szóltak a biztonságiaknak az általuk gyanúsnak tartott emberről, azok odamentek, de semmi kivetnivalót nem találtak egy szelfizős rajongóban. Ennek ellenére szóltak a szervezőknek, akik odamentek a színpad elé megkeresni a fiatalembert, aki addigra onnan elment, később viszont találkoztak vele a rajongók közt, akik a koncert után kijövő zenekart várták. A fiatalember akkor kérte a szervezőket, hogy a maszkot adják át a zenekarnak - ezzel szeretett volna kedveskedni a zenekar tagjainak. Tömeges távozás a koncertről nem történt.

A pánik nem volt véletlen: a tavaly novemberben történt párizsi mészárlás során 89 ember halt meg, amikor a terroristák bejutottak a Bataclan nevű szórakozóhelyre, és tüzet nyitottak a közönségre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.