Egy szemtanú szerint egy maszkot viselő férfi miatt többen távoztak az Akvárium Klubban fellépő Marina And The Diamonds koncertjéről.

A lap szerint a koncert kezdete utáni 20. perc körül az első soroknál tűnt fel egy maszkos, a testén színes ragasztószalagokat viselő személy, aki a buli alatt végig gyanúsan viselkedett. 

A kép illusztráció.Forrás: Thinkstock

Próbáltuk jól érezni magunkat, egészen addig, amíg a férfi meg nem fordult, és a torka elvágását imitálva el nem kezdte magát fotózni, az énekesnővel a háttérben - számolt be a történtekről a Blikk egyik kollégája, aki a biztonsági szolgálat segítségét kérte. 

A fiatalember, mint később kiderült, egy ártalmatlan rajongó, aki egy maszkban szelfizgetett a színpad előtt. Amikor a közönség közül páran szóltak a biztonságiaknak az általuk gyanúsnak tartott emberről, azok odamentek, de semmi kivetnivalót nem találtak egy szelfizős rajongóban. Ennek ellenére szóltak a szervezőknek, akik odamentek a színpad elé megkeresni a fiatalembert, aki addigra onnan elment, később viszont találkoztak vele a rajongók közt, akik a koncert után kijövő zenekart várták. A fiatalember akkor kérte a szervezőket, hogy a maszkot adják át a zenekarnak - ezzel szeretett volna kedveskedni a zenekar tagjainak. Tömeges távozás a koncertről nem történt.

A pánik nem volt véletlen: a tavaly novemberben történt párizsi mészárlás során 89 ember halt meg, amikor a terroristák bejutottak a Bataclan nevű szórakozóhelyre, és tüzet nyitottak a közönségre.