Súlyos baleset álhíre terjed Sarka Katáról

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata rémhír baleset kiakadás Hajdú Péter hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető feleségéről egy álhír terjedt el, miszerint balesetet szenvedett, Péter nem érti, hogyan mer valaki ilyen témában szórakozni.

Hajdú Péter egy rokonától tudta meg, hogy azt terjeszti egy internetes portál, hogy Kata balesetet szenvedett. A műsorvezető a Facebook-oldalán reagált.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Ekkora mocskos hazugságot hogy lehet írni?! Egy szó sem igaz ebből, hogy képzelik ezt???? Kata nem szenvedett balesetet, és nem karambolozott, sőt koccanása sem volt! Sírva hívott az egyik rokonunk, hogy most látta a Facebookon, hogy mi történt Katával! Mindent el kell követni annak érdekében, hogy az ilyen tetves, hazug portálok megszűnjenek! Lelketlen féreg, aki ilyennel szórakozik!" – írta Péter.

Nem Kata az egyetlen

Nemrég Gáspár Evelinről terjesztették, hogy összetörte luxusautóját. Akkor a Life.hu Gáspár Győzőt faggatta, mit szól ahhoz, hogy lánya balesetéről rémhír terjed.
Megható emléket állítottak Robin Williamsnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-robin-williamsrol-neveztek-el-a-golden-gate-hidhoz-vezeto-atjarot.htmlA 2014-ben elhunyt színész élete nagy részét San Franciscóban töltötte, a város vezetői pedig úgy döntöttek, hogy róla nevezik el a Golden Gate hídhoz vezető alagutat. TV + Sztárok--A Vatikában terpeszt Voksán Virághttp://www.life.hu/sztarok/20160304-voksan-viragrol-kulonleges-foto-keszult-amelyen-oriasnokent-a-vatikaban-terpeszt.htmlA playmate-ről különleges fotót készített egy rajongója, amelyen szó szerint a lábai előtt hever a Vatikán. TV + Sztárok--Kállay-Saunders: “Ne nézzetek hülyének!”http://www.life.hu/sztarok/20160304-kallay-saunders-andras-facebook-posztban-reagalt-az-mtva-kozlemenyere-miszerint-az-enekes-hibazott-a.htmlLezárult A Dal döntője, de Kállay-Saunders András ügye még nem. Habár néhány napja még arról szóltak a hírek, az énekes elismerte, hogy nem a műsorgyártók hibáztak, dühös Facebook-posztja másról árulkodik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoWeisz Fanni: “Az életem nagy részében mások segítségére szorultam”http://www.life.hu/sztarok/20160303-weisz-fanni-elarulta-hogy-onallosodni-szeretne-hiszen-egesz-eleteben-masok-segitsegere-szorult.htmlA modell siketsége miatt nagyon nehezen tud önállósulni, de most úgy érzi, elérkezett ennek is az ideje. TV + Sztárok--Atyaég! Nem lehet ráismerni Helen Mirren színésznőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160303-helen-mirren-szinesznot-legujabb-filmjenek-forgatasan-fotoztak-le-es-ra-sem-lehet-ismerni.htmlAz Oscar-díjas színésznő mindig tökéletes, mindegy, hogy éppen egy eseményen tűnik fel, vagy csupán az utcán. Legújabb képén azonban kinézete megdöbbentően eltér attól, amit tőle megszokhattunk. TV + Sztárok--Támadják Ördög Nórát félmeztelen képe miatt - Facebookon reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20160304-tamadjak-ordog-norat-uj-konyvenek-boritoja-miatt-amin-felmeztelenul-lathato-facebookon-reagalt.htmlAlaposan meglepett mindenkit a műsorvezető, amikor bemutatta hamarosan megjelenő, új könyvének a borítóját, azon ugyanis lecsupaszítva látható. A mindig visszafogott és kedves anyukától nem szokták meg ezt a kitárulkozást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.