"A földön fetrengtünk" - Kiderültek Harry herceg bulizós titkai

Forrás: AFP/Marty Melville -
parti bulizás szórakozás tánc Alan Carr Harry herceg éjszakai klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi család fekete bárányaként emlegetett herceg őrült éjszakájáról Alan Carr brit komikus tálalt ki egy nemrég adott interjújában. 

Alan Carr, a britek kedvelt humoristája sok hírességgel ápol baráti viszonyt, köztük a brit királyi család egyik sarjával, Harry herceggel is. Így semmi meglepő nincs abban, hogy mennyire megörült egymásnak a két srác, amikor egyik éjszaka összetalálkoztak egy éjszakai klubban.

Forrás: AFP/Marty Melville

"Ez megér egy jó nevetést" - kezdte történetét Carr a Lorraine Kellynek adott interjújában.

Egyszer összefutottunk egy szórakozóhelyen. Odajött hozzám, és finomkodó hangon megkérdezte: hol a szemüvegem? Elkezdtünk táncolni, és hát eléggé elragadtattuk magunkat.

Alan Carr Forrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Hát, hallottunk már ennél meredekebbet is: Harry herceg állítólag korábban a palotában tartott vad szexbulikat - a részletekért kattints ide!

Leszállították a repülőről, mert a gép túl nehéz volt a felszálláshozhttp://www.life.hu/news/20160303-le-kellett-szallnia-mert-allitolag-a-gep-tulsulyos-volt-a-ferfi-panaszt-nyujtott-be.htmlLeszállítottak egy 80 kg-ot nyomó amerikai férfit az American Airlineshoz tartozó Envoy légitársaság egyik járatáról, mert állítólag a gép túlsúlyos volt. News--Terrorpánik tört ki egy budapesti szórakozóhelyenhttp://www.life.hu/news/20160304-egy-budapesti-koncerten-egy-terroristanak-tuno-maszkos-miatt-panik-tort-ki.htmlEgy szemtanú szerint egy maszkot viselő férfi és egy félreérthetetlen mozdulata miatt többen távoztak az Akvárium Klubban fellépő Marina And The Diamonds koncertjéről. News--Végre beköszöntött a tavasz!http://www.life.hu/news/20160304-delutanra-kisuthet-a-nap.htmlPénteken napsütéses időre számíthatunk, bár a migrénnel küszködők lehet, hogy ennek nem örülnek majd annyira. Délutánra felszakadozhat a felhőzet, a hőmérséklet pedig 6 és 13 fok között alakul. News--Ilyen brutális reklámokat még soha nem láttál! http://www.life.hu/news/20160303-meghokkento-es-groteszk-playstation-reklamok.htmlMa már meghökkentő eszközökhöz kell nyúlniuk a szakembereknek, ha fel akarják kelteni az emberek figyelmét. Vékony határ húzódik az érdekes és a megbotránkoztató hirdetések között, amit ezzel a sorozattal totálisan átléptek. NewsOrigoMegvan az év legkínosabb szelfijehttp://www.life.hu/news/20160303-az-ev-legkinosabb-szelfijen-a-lany-a-vibratorral-a-hatterben-pozol-a-szuleinek-kuldte-tovabb.htmlAz egész internet azon a szerencsétlenül járt lányon nevet, aki merő figyelmetlenségből továbbküldött egy képet a szüleinek, amelynek a hátterében látszódik néhány olyan dolog, amelyet valószínűleg sosem mutatna meg egyiküknek sem. News--Szívdöglesztő rendőr váltotta valóra Tayden Nguyen álmáthttp://www.life.hu/news/20160303-mike-gradilla-rendortiszt-valora-valtotta-a-haromeves-tayden-nguyen-almat-kozos-fotojukert.htmlA gyerek óriási rajongója a rendőröknek, ezért a szülei megkérték a helyi parancsnokságot, hogy szervezzenek egy találkozót. Közös képüket egyszerűen imádta az internet! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.