A 2014-ben elhunyt színész élete nagy részét San Franciscóban töltötte, a város vezetői pedig úgy döntöttek, hogy róla nevezik el a Golden Gate hídhoz vezető alagutat.

Robin Williams 2014. augusztus 11-én véget vetett az életének, ami az egész világot megdöbbentette. Később kiderült, hogy a Jó reggelt Vietnám! sztárja már régóta küzdött a kezdődő Parkinson-kórral.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A színész özvegye akkor úgy nyilatkozott, hogy férje állapota szélsőséges volt. Volt, amikor tudatánál volt a színész, ám volt, hogy érthetetlen dolgokról beszélt. A sztárt a világon szinte mindenhol nagyra becsülték, de talán otthonában voltak rá a legbüszkébbek. San Francisco város vezetősége úgy döntött, hogy Robin Williams megérdemli, hogy neve örökre fennmaradjon, ezért egy alagutat neveztek el róla - írja az Origo. A Golden Gate hídra vezető járatnak eddig nem volt hivatalos neve, mostantól viszont Robin Williams alagútnak hívják. Tiszteletére a boltíveket is szivárványszínűre festettek, Williams Egy úr az űrből című vígjátéksorozatban viselt hózentrógerére utalva.