Megható emléket állítottak Robin Williamsnek

Forrás: AFP/Jason Merritt -
alagút Golden Gate híd megható emlék Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-ben elhunyt színész élete nagy részét San Franciscóban töltötte, a város vezetői pedig úgy döntöttek, hogy róla nevezik el a Golden Gate hídhoz vezető alagutat.

Robin Williams 2014. augusztus 11-én véget vetett az életének, ami az egész világot megdöbbentette. Később kiderült, hogy a Jó reggelt Vietnám! sztárja már régóta küzdött a kezdődő Parkinson-kórral.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A színész özvegye akkor úgy nyilatkozott, hogy férje állapota szélsőséges volt. Volt, amikor tudatánál volt a színész, ám volt, hogy érthetetlen dolgokról beszélt. A sztárt a világon szinte mindenhol nagyra becsülték, de talán otthonában voltak rá a legbüszkébbek. San Francisco város vezetősége úgy döntött, hogy Robin Williams megérdemli, hogy neve örökre fennmaradjon, ezért egy alagutat neveztek el róla - írja az Origo. A Golden Gate hídra vezető járatnak eddig nem volt hivatalos neve, mostantól viszont Robin Williams alagútnak hívják. Tiszteletére a boltíveket is szivárványszínűre festettek, Williams Egy úr az űrből című vígjátéksorozatban viselt hózentrógerére utalva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.