Támadják Ördög Nórát félmeztelen képe miatt - Facebookon reagált

Forrás: TV2 -
támadás félmeztelen Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan meglepett mindenkit a műsorvezető, amikor bemutatta hamarosan megjelenő, új könyvének a borítóját, azon ugyanis lecsupaszítva látható. A mindig visszafogott és kedves anyukától nem szokták meg ezt a kitárulkozást.

A kétgyermekes Ördög Nóra Pozitív című könyvének borítóján levetkőzve látható, ami meghökkentette az embereket. A műsorvezetőt ugyanis eddig nem láthatták a rajongók ennyire alulöltözve.

Forrás: Libri Könyvkiadó

Szinte várható volt, hogy sokan fogják majd bírálni ezért a kétgyermekes anyukát, ami meg is történt. Sokan írták, hogy csalódtak a műsorvezetőben. Nóra a Facebook-oldalán reagált a támadásokra.

Forrás: TV2

“Örülök, hogy beszédtéma a képválasztás, de a figyelemfelkeltés mellett a kép a meddő nők kiszolgáltatottságát, sebezhetőségét fejezi ki, és az én teljes őszinteségemet, kitárulkozásomat a témával kapcsolatban. Íme, itt vagyok előttetek, teljesen meztelenül” - írta a műsorvezető, akit természetesen férje, Nánási Pál fotózott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.