Britney Spears tánc bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears jobb formában van, mint valaha! Ráadásul ezt nem egy profin beállított kép alapján jelenthetjük ki, hanem egy nyaraláson készült videó miatt, amin a popdíva egy szál bikiniben táncikál és bohóckodik a parton.

Mostanság Britney egyre viccesebb oldalát ismerhetjük meg, legutóbb például kisfiával viccelődött, majd egy grimaszolós fotóval lepett meg minket, pénteken pedig egy olyan felvételt dobott fel az Instagram-oldalára, amin egy narancssárga fürdőruhában önfeledten táncol.

Happy Friday! ☀️

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett videó,

Ezek után ki emlékszik már arra az időszakra, amikor az énekesnő megjárta a poklok poklát?

Lilu egy mesebeli helyre utazott: a Roxfortbahttp://www.life.hu/sztarok/20160304-lila-instagram-oldalara-posztolt-egy-kepet-es-ugy-tunik-a-roxfortba-csoppent.htmlLilu egy rejtélyes helyen járt, mégpedig Harry Potter iskolájában: a Roxfortban. Természetesen ilyen csak a mesékben létezik, de akkor hol volt a gyönyörű műsorvezető? TV + Sztárok--Kim Kardashiant bepereltékhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-kim-kardashiant-egy-ket-evvel-ezelotti-autobaleset-miatt-pereltek-be.htmlÉvekkel ezelőtt koccant Kim Kardashian egy másik autóval a Beverly Hills Hotel közelében, és bár akkor úgy tűnt, hogy mindenki megúszta, kedden mégis beperelte Kimet a másik autó sofőrje.TV + Sztárok--Valaki féltékenységi drámával zárta az Oscar-díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20160301-feltekenysegi-dramat-szult-az-oscar.htmlAz év legjobb filmbetétdalának járó díjat Sam Smith vihette haza A fantom visszatér című James Bond-filmhez írt, Writing's on the Wall című számával, ám a 23 éves brit énekes olyan köszönőbeszédet mondott, ami egy óriási féltékenységi drámát szült. TV + Sztárok--Botrány! Oscar-díjat kapott, de tapsot nemhttp://www.life.hu/sztarok/20160301-jenny-beaven-t-nem-tapsoltak-meg-amikor-atvette-az-oscart.htmlJenny Beaven, a Mad Max: A harag útja című filmért kapta a legjobb kosztümért járó Oscar-díjat, ám amikor átvette, valamiért elmaradt a tapsvihar. TV + Sztárok--Éden Barbara nem bánja, hogy felnőttfilmezetthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-nem-banja-a-pornozast-eden-edina.html Éden Barbara az Éden Hotel nyertese nem tekint vissza megbánással pornós múltjára. A leányzó azt is elárulta, hogy mit kezd a nyereményével, a 10 millió forinttal. TV + SztárokOrigoAdele rengeteget fogyott - Alig lehet ráismerni az énekesnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160216-adele-lefogyott-es-remekul-nez-ki.htmlAdele remek hangján kívül a telt idomairól is elhíresült, ám az énekesnő az elmúlt hónapokban rengeteget fogyott. A Vouge magazinnak készült legfirssebb képein csodásan fest, és szinte alig lehet ráismerni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.