Hatalmas grimasszal kezdi az évet Britney Spears

Forrás: Facebook/ Britney Spears -
mosoly vigyor Britney Spears Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears évindító fotójánál kevés viccesebbet lehet taláni.

Nagyon mókás képpel indítja az évet Britney Spears. Az éneksnő biztosan grimaszversenyt nyerne ezzel a fotóval, hiszen még úgy is képes jól kinézni, hogy tátott szájjal fintorog, és még egy kis tokája is van. Szép munka, Britney!

Forrás: Facebook/ Britney Spears
Még a sztárok sem tartanak be minden újévi fogadalmathttp://www.life.hu/sztarok/20160102-sztarok-ujevi-fogadalmai.htmlMinden évben megfogadod, hogy az újévben edzeni kezdesz, leszoksz a cigiről és többet simogatod a macskádat, de ezek közül általában csak a macskás rész jön össze? Nos, néhány sztár is hasonló cipőben jár.TV + SztárokAFPTizenöt éve halt meg Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20160102-tizenot-eve-halt-meg-zambo-jimmy.htmlTizenöt évvel ezelőtt, január másodikán halt meg Zámbó Jimmy. Fiai nem csak egy remek énekest, hanem saját bevallásuk szerint a világ legjobb édesapját siratják.TV + Sztárok--Magyar lány lett a Miss Perfect Body Kínábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-magyar-lany-lett-a-miss-perfect-body-kinaban.htmlSzépséges kaposvári lány képviselte Magyarországot egy kínai szépségversenyen. TV + Sztárok--Így éli meg a kopaszságot Sebestyén Balázs - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151220-sebestyen-balazs-a-sajat-kopaszsagarol.htmlAz egész országot napok óta foglalkoztatja Sebestyén Balázs elvesztett fogadása és ezzel járó kopaszsága. A Life.hu riportere a már kevés hajjal rendelkező műsorvezetővel beszélgetett, aki elmondta, hogyan érzi magát.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTolószékbe került Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-toloszekbe-kerult-cinthya-dictator-indiaban.htmlCinthya Dictator visszatért Indiából, és azóta kicsit eltűnt, nem hallatott magáról. A Life.hu nagyszájú riportere azonban mikrofonvégre kapta, és Cinthya beszámolt indiai kalandjairól. Kiderült, hogy egy súlyos betegséggel is meg kellett küzdenie hazafelé jövet...TV + Sztárok--Ejha! 150-es IQ-tesztet csinált Fásy Zsülikehttp://www.life.hu/sztarok/20151213-150es-iq-tesztet-csinalt-fasy-zsulike.htmlFásy Zsüliett, Fásy Ádám nagylánya nem csak a színpadon mozog otthonosan, de még az esze is a helyén van.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.