Köböl Anitával és új műsorral erősít a TV2

Forrás: Facebook/Köböl Anita Official -
TV2 Köböl Anita műsor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csatorna Red Carpet címmel sztármagazint indít. A legfrissebb pletykákat és híreket ismerheti meg a néző a hazai és külföldi celebek életéről. A szereksztő-műsorvezetője Köböl Anita lesz, aki korábban már vezette a TV2-höz tartozó életmód csatorna egyik műsorát. 

A műsorvezető korábban Váczi Gergő oldalán vezette a TV2-höz tartozó életmód csatorna műsorát, március 7-től viszont saját műsorral tér vissza a képernyőre. A Red Carpet című sztármagazin műsorvezetője és szerkesztője is lesz.

Forrás: Facebook/Köböl Anita Official

"A kulisszák mögötti életet mutatjuk meg a nézőknek, mert azt gondolom, a bulvárnak is van olyan része, ami érdekes és informatív is tud lenni. A sztárok, celebek olyan oldalát ismerhetik meg a nézők, amit nem láthatnak. Kiderül, mi történik akkor, mikor nem forog a kamera, mi okoz nekik fájdalmat, és mi örömet" - idézte az Origo Köböl Anita szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.