Sarah Jessica Parker koszorúslánynak állt

Forrás: HBO -
esküvő koszorúslány Sarah Jessica Parker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York Carrie-je az egykori asszisztense esküvőjén bújt koszorúslányruhába. Ő volt a leggyönyörűbb, de természetesen csak a menyasszony után.

Már az is nyilvánvaló, hogy Sarah Jessica Parker kifejezetten baráti kapcsolatot ápol alkalmazottaival,

legalábbis egykori asszisztensével biztosan.

A színésznő még a Szex és New York sorozat alatt dolgozott együtt Melinda Relyea-val, aki az asszisztense volt, és jó barátok lettek. A kedvéért még koszorúslányruhába is bújt, és az Insagram-oldalán megosztott képe alapján úgy tűnik, hogy egyáltalán nem volt terhére a dolog.

A színésznő férjével, Matthew Broderickkel érkezett a ceremóniára Forrás: Instagram / Sarah Jessica Parker

Rég készült ilyen előnytelen kép Rebel Wilsonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-rebel-wilson-egy-elonytelen-kepet-osztott-meg-az-instagramon.htmlRebel Wilson érdekes fotót osztott meg az Instagram-oldalán, és mondhatnánk, hogy tömör-gyönyör, de ilyenről szó sincs, mivel valamiért még csak nem is mosolyog. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow felhagy a színészkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-gwyneth-paltrow-nem-vallal-tobb-szerepet-egy-ideig.htmlGwyneth Paltrow rajongói csalódottak lehetnek, hiszen a színésznő nem vállal több filmszerepet, legalábbis az elkövetkezendő években biztosan nem. Ehelyett inkább a saját márkája építgetésén, a Goop-on dolgozik. TV + Sztárok--Britney Spears egy szál bikiniben ráztahttp://www.life.hu/sztarok/20160305-britney-spears-bikiniben-tancolt-es-bohockodott.htmlBritney Spears jobb formában van, mint valaha! Ráadásul ezt nem egy profin beállított kép alapján jelenthetjük ki, hanem egy nyaraláson készült videó miatt, amin a popdíva egy szál bikiniben táncikál és bohóckodik a parton.TV + SztárokOrigoMegvan Angelina Jolie magyar hasonmása: Nyári Dia az - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160302-nyari-diana-nagyon-hasonlit-angelina-jolie-ra.htmlNyári Diána, a Barátok közt sztárja és Angelina Jolie között megdöbbentő a hasonlóság, erről tanúskodik egy fotó is, amit Dia nemrég tett közzé a Facebookon. Szerintetek? TV + Sztárok--Botrány! Oscar-díjat kapott, de tapsot nemhttp://www.life.hu/sztarok/20160301-jenny-beaven-t-nem-tapsoltak-meg-amikor-atvette-az-oscart.htmlJenny Beaven, a Mad Max: A harag útja című filmért kapta a legjobb kosztümért járó Oscar-díjat, ám amikor átvette, valamiért elmaradt a tapsvihar. TV + Sztárok--Elton Johnnak nem lehet több gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20160301-elton-johnnak-nem-lesz-tobb-gyereke.htmlAz már biztos, hogy soha többé nem lesz Elton John and David Furnish harmadik gyermekéről szóló hír. A pár ugyanis nem akar több gyereket, Elton pedig nem cáfolta, hogy vazektómián esett át. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.