Szinte semmit sem változott az 50 éves Fernando Colunga - Sármosabb, mint valaha!

Forrás: AFP, Televisa, S.A. de C.V. 2015 -
megjelenés Fernando Colunga Esmeralda változás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mexikói színészt az Esmeralda című sorozat tette népszerűvé hazájában és abban a 170 országban, - köztük nálunk is - ahol a telenovellát levetítették. Most 50 évesen pedig pont annyira szívdöglesztő, mint egykor, ha nem jobban!

Fernando Colunga cserzett bőrével, és meleg, barna szemével egyből belopta magát a női szívekbe, nem beszélve markáns és férfias vonásairól. Az Esmeralda című sorozatnak köszönheti ismertségét, habár nem ez volt az első telenovella, amiben játszott.

Forrás: AFP, Televisa, S.A. de C.V. 2015

Pályafutását színészi dublőrként kezdte, első komoly szerepét pedig a María című sorozatban kapta. Ezt követte a mindent elsöprő Esmeralda, ami után a Paula és Paulina című, ikertestvérek történetéről szóló szappanoperában is főszereplő volt. Ez utóbbi még nagyobb, soha nem látott sikereket hozott számára. Nemcsak 1998 legjobb sorozata, hanem minden idők legnézettebb telenovellája lett Mexikóban, amit a mai napig egyetlen sorozatnak sem sikerült felülmúlnia.

Ezek után Fernando Colungának sem sikerült hasonlóan népszerű szerepeket kapnia, hiszen már ezek a szappanoperák sem vonzanak annyi nézőt, mint egykoron. A színész azonban nem hagyta el magát. Fernando Colunga nemrég az 50. életévét is betöltötte, és bár az évek nyomot hagytak arcán, most jobban néz ki, mint valaha!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.