A mulatós a Boglárka lakóparkon és a boldogasszonypusztai birtokon kívül még érdekelt egy érdi villában is, amit szintén megszálltak a rendőrök.

Lagzi Lajcsi nagy port kavaró ügye szeptemberben kezdődött. Akkor vette őrizetbe őt a rendőrség, később pedig otthonát is alaposan átkutatták. Most fény derült arra, hogy egy érdi ingatlanban is érdekelt a művész, ahol szintén kutakodtak - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A villa állítólag 2000 négyzetméteres, és értéke körülbelül 200 millió forint. A lapnak a helybeliek elárulták, korábban szállodaként működött az ingatlan, ahol egykor az Aranycsapat néhány legendája is gyakran megfordult, ezért Érden csak Puskás-villaként emlegetik.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A lap információ szerint nem is olyan rég rendőrök szállták meg az ingatlant, amit dr. Fröhlich Krisztián, Galambos Lajos ügyvédje is megerősített.

"Valóban van egy érdi ingatlan, amelyben az ügyfelem ellen folytatott bűnügyi nyomozás keretében történt házkutatás. Több, az ügyhöz nem köthető céges dokumentumot is lefoglaltak"  - mondta az ügyvéd, aki hozzátette, a villát ugyanaz a cég birtokolja, amely a Lajcsi feleségéről, Boglárkáról elnevezett lakóparkot. Keresték az ügyben Lagzi Lajcsit is, aki viszont nem kívánt nyilatkozni.