Lagzi Lajcsi luxusvillájában is kutakodtak a rendőrök

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
luxusvilla kutatás rendőr Lagzi Lajcsi Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós a Boglárka lakóparkon és a boldogasszonypusztai birtokon kívül még érdekelt egy érdi villában is, amit szintén megszálltak a rendőrök.

Lagzi Lajcsi nagy port kavaró ügye szeptemberben kezdődött. Akkor vette őrizetbe őt a rendőrség, később pedig otthonát is alaposan átkutatták. Most fény derült arra, hogy egy érdi ingatlanban is érdekelt a művész, ahol szintén kutakodtak - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A villa állítólag 2000 négyzetméteres, és értéke körülbelül 200 millió forint. A lapnak a helybeliek elárulták, korábban szállodaként működött az ingatlan, ahol egykor az Aranycsapat néhány legendája is gyakran megfordult, ezért Érden csak Puskás-villaként emlegetik.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A lap információ szerint nem is olyan rég rendőrök szállták meg az ingatlant, amit dr. Fröhlich Krisztián, Galambos Lajos ügyvédje is megerősített.

"Valóban van egy érdi ingatlan, amelyben az ügyfelem ellen folytatott bűnügyi nyomozás keretében történt házkutatás. Több, az ügyhöz nem köthető céges dokumentumot is lefoglaltak" - mondta az ügyvéd, aki hozzátette, a villát ugyanaz a cég birtokolja, amely a Lajcsi feleségéről, Boglárkáról elnevezett lakóparkot. Keresték az ügyben Lagzi Lajcsit is, aki viszont nem kívánt nyilatkozni.

Kiderült, ki fekszik a Barátok közt jócsajának ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160306-kiderult-ki-fekszik-a-baratok-kozt-jocsajanak-agyaban-nyari-dia-kutyust-posztolt.htmlAzt már tudjuk, hogy Nyári Dia sosem elégedett a popsijával és a combjaival, de amit egyértelműen nagyon szeret, azok bizony a kutyusok.TV + Sztárok--Bear Gryllsnél a sztárok is a saját vizeletüket isszák - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160306-bear-grylls-vizeltet-es-szaritott-bogarakat-etetett-sztarokkal-video-keszult-az-esetrol.htmlA Bear Grylls: Mission Survive második évada egyből azzal kezdődött, hogy a résztvevőknek meg kellett inniuk a saját vizeletüket. Videó is készült a nem mindennapi jelenetről! TV + Sztárok--Jennifer Lopez: "Sosem gondoltam, hogy 46 évesen is sikeres leszek!"http://www.life.hu/sztarok/20160305-jennifer-lopez-sosem-gondolta-hogy-ennyire-sikeres-lesz-tobb-evig-dolgozna-meg-a-sztar.htmlHollywood egyik legsokoldalúbb sztárja már lassan huszonöt éve dolgozik a show-bizniszben, de elmondása szerint sosem gondolta, hogy ennyi idősen is népszerű lesz. TV + Sztárok--Hoppá! Vajna Tímea ledobta a textilt: Cicájával pózolt!http://www.life.hu/sztarok/20160306-vajna-timea-fehernemuben-allt-kamera-ele-cicajaval-fotoztak-az-uzletasszonyt-foto.htmlAndy Vajna felesége egy különleges fotózás keretein belül saját négylábújával állt kamerák elé, méghozzá fehérneműben. TV + Sztárok--Micsoda bulika: Tücsi bizony belecsapott az éjszakábahttp://www.life.hu/sztarok/20160306-tucsi-musorvezeo-ugy-tunik-bizony-belecsapott-az-ejszakaba-szexi-kepet-posztolt.htmlAryee Claudia Dedei, vagyis, Tücsi az egyik legkedveltebb hazai műsorvezető, aki korábban a SportKlubon, jelenleg pedig már a Sláger TV-n hódít. Most pedig legújabb partyfotójával borzolja a kedélyeket.TV + SztárokOrigoA biszexuális Kristen Stewart újra szerelmes?http://www.life.hu/sztarok/20160305-baratnoje-van-kristen-stewartnak-vagy-megsem.htmlKevesebb, mint egy évig tartott Kristen Stewart és barátnője, Alicia Cargaile románca. A nemrég megjelent képeken pedig a színésznő már egy másik dögös csaj oldalán feszít. Ki a titokzatos hölgy, talán az új barátnő? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.