Rózsák, ajándékok, nőket magasztaló sorok magyarul és olaszul - kreatív ötletekkel ünnepelték a nőket az ismert magyar sztárpasik.

Istenes Bence minden nőnek nem tudott virágot venni, de egy cuki fotóval meglepte rajongóit közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Istenes Bence

Németh Kristóf egy raklap pasival köszöntötte a hölgyeket: „Éljenek a nők! üzenik a játékszínes férfiak" – írta Kristóf.

Forrás: Facebook/Németh Kristóf

L.L. Junior gyönyörű vörös rózsával rukkolt elő, egyenesen a virágboltból. „Önök nélkül nem tartanánk ott, ahol tartunk, Isten áldjon minden hölgyet!" – írta a kép mellé Juni.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

D. Tóth András tavaszi tulipánokkal és gyönyörű sorokkal köszöntötte kedvesét, kislányát és a hölgyeket: „Mikor az a bizonyos két sejt találkozik, milyen kevésen múlik, hogy mi lesz az ember neme. Mégis mennyi minden dől el egy pillanat alatt. Szerencsés vagyok, mert én minden reggel két nőt láthatok. Egyikük tavaly még "csak" nő volt. Ő most már anyuka. Másikuk nemrég még csak gondolatként cikázott bennünk, most pedig, majd' négy hetesen is igazi nő. A nők napján - amelyből az én szememben 365 van egy évben, idén 366 - gondolok minden nőre tisztelettel, szeretettel, csodálattal és végtelen hálával. Boldog nőnapot hölgyeim!"

Forrás: Facebook/D.Tóth András

A Vígszínház művészei: Kern András, Stohl András és Telekes Péter virágcsokorral és hatalmas mosollyal köszöntötték a hölgyeket.

Forrás: Facebook/Vígszínház

Norbi a női nemet magasztaló sorokkal lepte meg rajongóit:

Szeretettel köszöntöm a mai nap alkalmából a NŐKET!Számomra általuk kapjuk az életet és megtanuljuk a szeretetet.Tőlü...

Közzétette: Norbi Update – 2016. március 7.

Pál Dénes a virág mellé magát is mellékelte és költői idézettel rukkolt elő: "Az élet zenéjét a Nők adják!"

Forrás: Facebook/Pál Dénes

Józan László egyenesen Milánóból küldött olasz nyelvű üzenetet a hölgyeknek.

Boldog Nőnapot kívánok Milánóból󾠨❤️

Közzétette: Józan László – 2016. március 8.

Csonka András egy hatalmas csokor mögé bújva köszönte meg, hogy vannak a nők.

Forrás: Facebook/Csonka András