Egy anyuka durván beszólt Palvin Barbi kritikusainak

modell Palvin Barbara Sports Illustrated
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sports Illustrated címlapja miatt hetekig Palvin Barbi pluszkilói voltak terítéken, míg egy feldühödött anyuka nem bírta tovább, és jól rácsapott az asztalra. Nyílt levélben osztotta meg véleményét a Facebook-lakókkal, akik azóta mintha elcsendesedtek volna.

Felháborodott kommentekben cincálták szét Palvin Barbit, akinek nemrég megjelent a retusálásmentes fotósorozata a neves Sports Illustrated magazinban. Ezzel pedig el is indult a vita, ugyanis sokan lekövérezték a gyönyörű modellt.

Először egy fotós akadt ki a képek láttán, őt követték a rajongók, majd Palvin Barbi is reagált a vádakra. De még itt sem ért véget a történet, mivel a külföldi sajtó is felkapta a témát. Nemrég egy háromgyermekes anyuka is elmondta véleményét a Gyerünk, anyukám közösség Facebook-oldalán, amit lentebb változtatás nélkül közlünk.

Forrás: Youtube

Üzenet azoknak, akik lekövérezték Barbit

"Nem bírok magammal. Napok óta az a hír, hogy a Sports Illustratedban leközölt fotókon Palvin Barbara milyen kövér (sic!). 1950 óta heti rendszerességgel jelenik meg a lap, talán már sikerült kitapasztalniuk, minek örülnek az olvasók.

Aztán tessék, mégse!

Záporoznak a kommentek a magyar oldalakon, hogy »oké, a magyar nők a közelében sincsenek, de akkor is, hogy néz már ki!«, meg hogy »a testéből él, nem engedheti ezt meg magának!«. Nők és férfiak, akiknek megnéztem a profilját, de meg én. Igen, erre baltáztam el egy csomó időt, mert érdekelt, hogy kik ők, és igen, az is, hogy hogyan néznek ki.

A kutatás ugyan közel sem reprezentatív, de azért álljunk már meg!

A lehúzós, dagizós, »egy modell ezt nem engedheti meg« kommenteket olyan lányok írták, akiknél legalább egy edzőtermi szelfikét találtam, de volt köztük hivatásos táncos, és most kapaszkodj, a többségnek van fürdőruhás képe a Facebookon. Akik nem akarták a véletlenre bízni, egyenesen profilképnek tették be a bikinis képet (gondolom, így az általános iskolai osztálytársak gyorsabban megtalálják).

Forrás: Sports Illustrated

Csak arra tudok azóta gondolni, hogy ezek a nők heti sok edzéssel és kevés kalóriával keserítik meg a saját életüket. Azt az egyet, amiről ma úgy tudjuk, megismételhetetlen.

Miért van az, hogy ők egytől egyig dundibarbiznak, míg mások azt mondják, hogy végre valami szép, természetes és nőies. Talán azért, mert

a szuper testben és az edzésben feleannyi boldogságot nem találtak, mint Palvin Barbi egy mekis sajtburgerben?

Aztán elmondom, mi aggaszt még. Ez a csaj 22 évesen elintézte Twitteren annyival, hogy talán már nem néz ki úgy, mint 18 évesen, de azért nem tartja magát kövérnek. Ennyi, talán még egy-két napot rágódott rajta, és továbblépett. Persze, könnyű neki, ha az én narancsbőrös fenekemet akarná rengeteg pénzért a L’Oréal és a Givenchy, nem érdekelnének a kommentelők, és úgy általában az egész világ.

Forrás: NORTHFOTO

De én csak egy kicsit gömbölyű, háromgyerekes anyuka vagyok, aki arra gondol, hogy mit mondanának róla ugyanezek a nők a Tesco húsospultjánál vagy az uszoda öltözőjében.

Egy anyának, sőt már egy leendő anyának is 0-24-ben arról szól az élete, hogy bizonytalan. Olyan bizonytalan, amilyen talán még soha nem volt. Rúgott-e eleget a gyerek? Nem híztam-e sokat? Jól szoptatok-e? Eleget eszik-e? A foga fáj, vagy a hasa? Megbüntessem vagy megvigasztaljam? 92-est vagy 98-ast? Csokit vagy almát? Kövér vagyok vagy kövér vagyok?

És akkor puff, elolvassa, hogy a Palvin mennyire meghízott, viszont egy gyönyörű csajt lát a képeken.

Teljesen jogosan zuhan mindenki magába, akit nem a Tommy Hilfiger, hanem a Magyar Államkincstár támogat,

pedig én mondom nektek, eszetekbe se jusson!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Valahogy meg kell szereznünk ugyanazt (haha) az önbizalmat, ami Palvin Barbinak van, tisztában lenni az értékeinkkel és az érdemeinkkel ebben a nagyon furcsa világban, és akkor ezek a bántások mind lepereghetnek.

Most már csak azt nem értem, hol az igazság, amikor Katalin angol hercegné a szülés utáni napon versenysúllyal vagy az alatt tipegett ki a kórházból, akkor meg az volt a baj. Hát nektek semmi sem jó?

Szerintem ez a csaj bárhogy is, de gyönyörű, és örülök, hogy úgy viszi hírünket a világban, hogy nem kell neki még a fürdőruhás bemutatóhoz is tolmács. Ezen miért nem pörög senki?

Egyszer szerzek tőle egy videót, ahol nagyon erotikusan csak annyit mond majd a kamerába, hogy »sz*rjátok le«.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.