Szörnyű! Levágott fejet találtak Amszterdam utcáján

halál Amszterdam rendőrség levágott fej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A levágott testrészt szerda reggel találták meg a hatóság emberei. A rendőrség felszólította azokat a járókelőket, akik felvételt készítettek a levágott fejről, hogy távolítsák el a videókat a készülékeikből. 

A rendőrség vizsgálja, hogy az amszterdami Vondelpark közelében lévő kávézó előtt talált testrész ahhoz a lefejezett holttesthez tartozik-e, melyet a hatóságok előző nap egy kiégett gépkocsiban találtak a főváros peremén. A nyomozók a holttestet a 23 éves Nabil Amziebként azonosították, és közölték, hogy "ismert volt a hatóságok előtt".

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Meghalt az indiai tinédzser, akit megerőszakoltak és felgyújtottakhttp://www.life.hu/news/20160309-tragedia-meghalt-felgyujtott-es-megeroszakolt-indiai-lany-a-rendorseg-nyomoz-az-ugyben.htmlA kórházban belehalt égési sérüléseibe az a tizenéves lány, akit megerőszakoltak és felgyújtottak Indiában - közölte Jadram Szingh, Uttar Prades szövetségi állam rendőrparancsnoka. News--Egy anyuka durván beszólt Palvin Barbi kritikusainak http://www.life.hu/news/20160309-egy-anyuka-durva-velemenye-palvin-barbi-kritikusainak.htmlA Sports Illustrated címlapja miatt hetekig Palvin Barbi pluszkilói voltak terítéken, míg egy feldühödött anyuka nem bírta tovább, és jól rácsapott az asztalra. Nyílt levélben osztotta meg véleményét a Facebook-lakókkal, akik azóta mintha elcsendesedtek volna. News--Így rázza Magyarország dancehall királynője - Videó!http://www.life.hu/news/20160309-balog-zsofi-tancos-megnyerte-a-magyarorszagi-dancehall-queen-cimet.htmlBalog Zsófi eredetileg HR-esként dolgozik egy multicégnél, 2016-ban azonban hivatalosan is ő lett Magyarország Dancehall Queenje, azaz a popsirázás királynője.NewsOrigoKelemen Anna bimbói mindjárt leküzdik a vékonyka csipkét: Fotó!http://www.life.hu/news/20160308-kelemen-anna-hatalmas-mellvillantassal-unnepelte-a-nonapot.htmlCsupán egy vékony csipkeréteg borítja Kelemen Anna hatalmas melleit. Ez persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését. News--Tragédia! Meghalt a bostoni terrortámadás fiatal túlélőjehttp://www.life.hu/news/20160308-autobalesetben-elhunyt-a-bostoni-terrortamadas-ikonikus-tuleloje-tragedia.htmlVictoria McGrath és barátnője egy autóbalesetben vesztették életüket Dubajban. Mindketten idén diplomáztak volna. NewsOrigoForgalmi káoszt okozott a kamion tetején meztelenül táncoló nő - Videó!http://www.life.hu/news/20160308-ket-orara-feltartoztatta-houston-forgalmat-a-kamionja-tetejen-meztelenul-tancolo-no.htmlAz ismeretlen hölgy két órára feltartóztatta Houston forgalmát azzal, hogy teherautója tetején pucéran rezgette hurkáit.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.