Egy magándetektív állítja: a több éve eltűnt brit kislányt utoljára Paraguayban látták. A rendőrség jelenleg nagy erőkkel keresi őt a dél-amerikai ország Areguá nevű városában, ahonnan a bejelentés érkezett. 

Az Interpol is beszállt a 9 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann keresésébe, akit egy magánnyomozó által tett bejelentés szerint Paraguayban látták utoljára egy nővel.

Forrás: AFP

A csapatom és én azt az információt kaptuk, hogy Madeleine egy-két hónappal ezelőtt Paraguayba érkezett, és Areguában él együtt egy nővel - mondta el a Color ABC-nek Miraz Ullah Ali. Sanny Amarilla nyomozó, a helyi rendőrkapitányság helyettes-vezetője elmondta: jelenleg is folynak a környék átvizsgálási munkái, kiemelten figyelik a külföldiek által lakott területeket. Ez a hír az egész világon átnyúlik, nagyon fontos ügy. Ha ezeken a környékeken van a lány, akkor meg kell találnunk őt, és vissza kell juttatnunk a családjához - mondta el. Az immár 12 éves Madeleine McCann 2007-ben tűnt el a család portugáliai nyaralásán, a saját ágyából, miközben a szülei egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal. A brit kisgyerek utáni nyomozást nagyjából két éve indította újra a brit rendőrség. 

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai
A legtöbben azt hisszük, velünk ez nem történhet meg. A baj azonban bármikor bekövetkezhet. A Life.hu szomorú és különleges történetek gyűjtött össze: a cikkért kattints ide!