Teljes napfogyatkozás: így sötétült el az ég Délkelet-Ázsiában

Forrás: NurPhoto -
Délkelet-Ázsia szemüveg Teljes napfogyatkozás természeti jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három időzónában követhették nyomon a ritka természeti jelenséget.

Bár Magyarországon nem volt észlelhető, március 9-én, szerdán néhány perc erejéig Délkelet-Ázsia több országában is elsötétült az ég. A teljes napfogyatkozást 40 millió ember láthatta három időzónában. A ritka természeti jelenséget azonban a NASA-nak hála bárki élőben követhette az interneten.

Az indonéz Semarangban rendhagyó imádkozással üdvözölték a napfogyatkozást:

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Wf Sihardian

Thaiföldön így követték nyomon a természeti jelenséget:

Forrás: NurPhoto

Ezt láthatták Nepjidábólból, Mianmar fővárosából:

Forrás: AFP/Ye Aung Thu

Ezt pedig Kambodzsa fővárosából, Phnompenből - ahol jelenleg Angelina Jolie is tartózkodik legújabb filmjének forgatási munkái miatt:

Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy
Így rázza Magyarország dancehall királynője - Videó!http://www.life.hu/news/20160309-balog-zsofi-tancos-megnyerte-a-magyarorszagi-dancehall-queen-cimet.htmlBalog Zsófi eredetileg HR-esként dolgozik egy multicégnél, 2016-ban azonban hivatalosan is ő lett Magyarország Dancehall Queenje, azaz a popsirázás királynője.NewsOrigoElhunyt Sir George Martin, az ötödik Beatlehttp://www.life.hu/news/20160309-sir-george-martin-a-beatles-zenekar-producere-meghalt.htmlÉletének 91. évében meghalt a The Beatles zenekar egykori producere. News--Kiderült: mégsem az Eagles gitárosa, Randy Meisner ölte meg feleségéthttp://www.life.hu/news/20160308-randy-meisner-az-eagles-gitarosanak-felesege-lana-rae-meisner-veletlenul-lotte-magat-fejbe.htmlA rendőrség nyomozásának eddigi állása szerint Lana Rae Meisner véletlenül lőtte magát fejbe saját otthonában.News--Forgalmi káoszt okozott a kamion tetején meztelenül táncoló nő - Videó!http://www.life.hu/news/20160308-ket-orara-feltartoztatta-houston-forgalmat-a-kamionja-tetejen-meztelenul-tancolo-no.htmlAz ismeretlen hölgy két órára feltartóztatta Houston forgalmát azzal, hogy teherautója tetején pucéran rezgette hurkáit.News--Tragédia! Meghalt a bostoni terrortámadás fiatal túlélőjehttp://www.life.hu/news/20160308-autobalesetben-elhunyt-a-bostoni-terrortamadas-ikonikus-tuleloje-tragedia.htmlVictoria McGrath és barátnője egy autóbalesetben vesztették életüket Dubajban. Mindketten idén diplomáztak volna. NewsOrigoAutista pincért vett fel egy étterem: Nem tetszett a vendégeknek! http://www.life.hu/news/20160308-betegsege-miatt-kulonboztettek-meg-az-autista-pincert-a-tulaj-kiallt-a-ferfi-mellett.htmlA Manchester melletti Worsleyban működő angol vendéglőben körülbelül három hete dolgozik egy Andy nevű alkalmazott. Bár a férfi mindent megtett a jó kiszolgálás érdekében, a vendégek így is panaszt tettek rá. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.