Brutális módon végzett Soproni Ági színésznővel a fia, András

Forrás: Youtube -
gyilkosság Soproni Ágnes színésznő sorozat börtön Kisváros (sorozat) megölés emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kisváros című magyar sorozat sztárjának 2000. március 9-én elkövetett megölése a mai napig elborzasztja a nyilvánosságot.

Soproni Ágnest a fia, András és annak egyik barátja gyilkolta meg. A fiú később tett vallomása szerint a nyereségvágy hajtotta édesanyja megölésében.

Forrás: Youtube

A Wikipédián írtak szerint miután a színésznőt meggyilkolták, holttestét feldarabolták, majd a maradványoktól különféle módon szabadultak meg. András később bejelentette anyja eltűnését, és még a nyomozás kezdeti szakaszában megpróbálta értékesíteni a színésznő után hátramaradt többmilliós ingatlant.

A rendőrség nem sokkal később már őt gyanúsította a gyilkossággal. Andrást és barátját 2003-ban ítélték el előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett emberölésért életfogytig tartó fegyházbüntetésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.