Nyafka fiúcskából igazi félisten: Zac Efron elképesztően szexi!

Forrás: AFP -
fotó film színész Zac Efron High School Musical edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész sokat változott az elmúlt években. Nemcsak a karrierje lendült fel, de a külsejét is látványosan átalakította. Persze ennek több millió nő örülhet a világon.

Igazi férfi lett a High School Musical című filmből megismert fiúcskából! Ezt már mi is sokszor megmutattok, kezdve a Baywatch-film forgatásán készült felvételekkel, ahol még saját csillogásért felelős asszisztense is van. A hírek szerint jelenleg szingli, bár ez ilyen külsővel eléggé elképzelhetetlen.

Forrás: AFP

Hmmm... Zac Efronnak nagyon szép pénisze van

Adam DeVine azon "szerencsések" egyike, akik életük során vethettek egy pillantást Zac Efron péniszére. Az élményeiről őszintén mesélt!
Az edzett láb az elmét is fiatalon tartjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160303-az-edzett-lab-az-elmet-is-fiatalon-tartja.htmlGuggolással, kitöréssel és gyors, intenzív sétával sokat tehetsz azért, hogy elméd fiatal maradjon. Egy friss kutatás szerint ugyanis összefüggés van a láb erőnléte és aközött, hogy az agy mennyire tud ellenállni az öregedéssel járó hatásoknak. Ez Zsír!--Micsoda test! Elképesztően néz ki a 42 éves Gabriela Spanichttp://www.life.hu/ez-zsir/20160307-gabriela-spanic-szappanopera-sztar-elkepesztoen-nez-ki-42-evesen-bikiniben.htmlA Paula és Paulina és A bosszú angyala sorozatok sztárja bikiniben köszönt be rajongóinak a Facebook-oldalán. Ez Zsír!--Erről a négy plus size nőről beszélt most az egész világhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160307-negy-plus-size-hiresseg-a-pozitiv-testkepet-erositi-az-ebony-magazin-marciusi-kiadasaban.htmlVan mit eltanulni az Ebony magazin címlapján pózoló a blogger-dizájner GabiFreshtől, az énekesnő Jazmine Sullivantől és Chrisette Michele-től, illetve a színésznő Danielle Brookstól. Ez Zsír!OrigoJennifer Lawrence pocakot eresztetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-jennifer-lawrence-furdoruhaban-sorrel-vigasztalodott-es-pocakot-eresztett.htmlA színésznő épp a Bahamákon nyalogatja sebeit az Oscar-gála után. Idén ugyanis nem kapott szobrot, így fürdőruhában, sörrel vigasztalódik. Ez Zsír!--20 étel, amely függőséget válthat kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-20-etel-amely-fuggoseget-valthat-ki.htmlA kutatók egy listán rangsorolták azokat az élelmiszereket, amelyek esetében gondot jelenthet megállni egyetlen adagnál. Ez Zsír!--Horváth Éva nagyon szexi szerelésben edzetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-horvath-eva-modell-szexi-szerelesben-edzett.htmlA modell egy testhez simuló fekete edzőruhában mutatta meg tökéletes alakját. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.