A TV2 Kismenők című műsorának zsűritagját arról faggattuk, hogyan került az Operaház színpadáról a kereskedelmi csatornához.

Apáti Bence baletművész 15 éve sikert sikerre halmoz az Operaház színpadán, most azonban egy teljesen új feladat vár rá.

Forrás: Marton Szilvia

„Amikor csörgött a telefon és behívtak castingra, meglepődtem, de végül engedtem a csábításnak és beadtam a derekam. Amikor a válogatáson voltam, pont a mi négyesünk mutathatta meg magát Ábel Anitával, Lajtai Katival és Hajós Andrással. Annyira jól működött a kémia közöttünk, hogy nagyjából meg is tippeltem, hogy esélyesek vagyunk a zsűriben. Azért be kell valljam, amikor felhívtak, hogy jöjjek, szerződjek. Akkor nagyon meglepődtem" – kezdte Bence, akit arról is faggattam, hogyan érinti majd a médianyilvánosság, ami ezzel a feladattal jár.

„Aktív médiafogyasztó vagyok, így értem, hogy működik a kereskedelmi média. Tudom, mit jelent az, amikor 1200 ember előtt lépek fel az operában és milyen, amikor egy kereskedelmi csatornán egymilliós a nézettség. Ma, amikor felszálltam a buszra, arra gondoltam, hogy bár 15 éve vagyok az Operaház balett szólistája, valószínűleg ez az utolsó nap az elkövetkezendő időszakban, amikor még van inkognitóm. Nap mint nap foglalkoztat ez a gondolat, de bízom benne, hogy pozitív tapasztalataim lesznek a médiaszerepléssel kapcsolatban" – magyarázta Bence.