Marija Sarapova: “Újra teniszezni fogok”

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
Maria Sarapova Marija Sarapova dopping drog tenisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világklasszis teniszezőről a napokban derült ki, hogy megbukott egy doppingteszten. A hír mindenkit letaglózott, de Sarapova nem adja fel.

A teniszezőnő egy régóta szedett gyógyszere miatt bukta el a tesztet, mivel állítása szerint nem tudott róla, hogy tiltólistára került. Ez a hanyagság derékba törheti a karrierjét, ám Sarapova optimista, és reméli, hogy újra játszhat.

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

A sportoló Facebook-oldalán osztotta meg érzéseit követőivel az elmúlt napok történéseiről. A legelszántabb rajongói még mindig támogatják őt, bár a nagy cégek már elfordultak a teniszezőtől. A Nike - és további két vállalat - már felfüggesztette az együttműködését Sarapovával a vizsgálatok lezárásáig, de úgy tűnik, a sportolót semmi nem térítheti el. Bejegyzésében megköszönte azt a rengeteg támogatást, amit eddig kapott, valamint kijelentette, hogy akkor is teniszezni fog!

Forrás: AFP/Thomas Kienzle

“Elhatároztam, hogy újra teniszezni fogok, és remélem, meg is kapom erre a lehetőséget. Azt kívánom, bárcsak ne kellene keresztülmennem ezen” - írta posztjában a sportoló. Hozzátette, hogy rajongóitól a kapott üzenetek mosolyt csaltak az arcára, és megköszönte a rengeteg bátorítást is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.