Elkészült az aputestű Ken baba

Forrás: lammily.tilt.com -
izom baba játék fiú testképzavar aputest test gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi kockahas, semmi bicepsz: elkészült a Lammily babák férfiváltozata, amely arányosabb és reálisabb testarányokkal rendelkezik, mint Barbie partnere, Ken.

Mielőtt a világhírű Mattel játékcég januárban bemutatta volna a kerekdedebb idomokkal rendelkező Barbie-t, a gyártót sokan támadták azért, mert az ismert játékbabájuk életképtelen, a valóságtól nagyon messze lévő testarányokkal rendelkezik.

Forrás: lammily.tilt.com

Nickolay Lamm már korábban észrevette, mekkora igény van az egészségesebb méretekkel rendelkező, átlagos babákra, és két évvel ezelőtt piacra dobta az úgynevezett Lammily babákat, amelyeket később felragasztható narancsbőrrel, pattanásokkal, anyajegyekkel, szeplőkkel és striákkal egészített ki.

A lányok után pedig itt vannak a fiúk is: Nickolay Lamm nemrég bemutatta a Lammily babák férfiváltozatát is, amelyeknek Barbie partnerével, Kennel ellentétben nincsenek kidolgozott izmaik, csupán egy átlagos 19 éves srác testével rendelkeznek, és több bőr- és hajszínben is készülnek.

Hiába szép, életképtelen Barbie csinos teste

Hosszú szőke haj, kék szemek, telt mellek, darázsderék, hosszú combok, jól fésült férj, kocsi, ház: az 57 éves Barbie baba sokáig az amerikai álom megtestesítője volt, s minden lány hozzá akart hasonlítani - csakhogy ez egyszerűen lehetetlen. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.