Félrelépési statisztikák kapcsán fejtette ki sajátos véleményét Bochkor Gábor a Music FM Önindítójában. 

"Mi férfiak előjognak tartjuk, hogy mi csaljuk meg a párunkat, mert ez nálunk természetes, ez belénk van kódolva. Vadászösztön!" - idézi Bochkort a Blikk. A téma pedig úgy került szóba, hogy egy plakát a kapcsolatban élők "társkeresését" rekkámozza, ugyanekkor két kutatás pedig azt igazolta, hogy a kapcsolatban élő nők 22-39 százaléka hajlamos a kikacsintásra.

Forrás: TV2
Bochkor a minap a Music Fm Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". Az elhangzottak sokaknál kiverték a biztosítékot. Várkonyi Andi, Gábor kedvese így nyilatkozott. A rádiós pedig később így reagált a történtekre.

"Amikor engem olyan lánnyal hozott össze a sors, aki valakit már megcsalt, olyankor megpróbáltam kiszedni belőle, miért csinálta. A legtöbb magyarázat az volt, hogy nem volt jó az ágyban a fickó. Ettől függetlenül azt mondom, a nők nem olyan rosszak, mint amilyennek a statisztikák mondják!" - magyarázta Bochkor. A rádiós később megkérte műsorvezetőtársát, Bella Gabriellát, mutassa meg a kedvenc szexpózát. "Nem kell mozogni, csak a pózt mutasd, amiben a legtöbbször szoktál lenni. Eltakarjuk a webkamerát!" - kérte.