Rihanna egy egész emeletet lefoglalt egy hotelben

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
buli hotel hangzavar emelet koncert zavarás Rihanna fellépés lefoglalás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy, nem kettő és nem is három szoba: a világhírű énekesnő egy teljes emeletet kibérelt magának egy londoni szállodában, hogy ne zavarják, és ő se zavarjon másokat.

A sztárság felsőfoka: a hamarosan Magyarországon is fellépő Rihanna a Daily Star forrásai szerint nem csupán néhány szobát, hanem egy egész emeletet kibérelt magának egy londoni luxushotelben. Az ok egyszerű: nem akarja a panaszokat hallgatni azért, mert dohányzik vagy épp bulizik, illetve így már sokkal jobban elfér ő is és a fellépőruhái is.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris
Dukai Regina: "Nem igazán mondom magam modellnek"http://www.life.hu/sztarok/20160316-dukai-regina-enekesno-es-modell-nem-vallja-magat-modellnek.htmlDukai Regina kipróbálta a szigorú értelemben vett modellkedést, de saját bevallása szerint nem neki való, és most nagyon élvezi, hogy egyszerre több lábon állhat. TV + Sztárok--Mel B elárulta, milyen ember valójában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-ilyen-ember-valojaban-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-mel-b-szerint.htmlNe ítélj első pillantásra: kolléganője és egyben barátnője, Mel B szerint az énekesnőből lett divattervező nem olyan, mint amilyennek gondoljuk.TV + Sztárok--Rihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Koncertje közben omlott össze Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160311-madonna-enekesno-osszeomlott-ausztraliaban-adott-koncertje-alatt.htmlKésett, részeg volt, majd a színpad kellős közepén könnyekben tört ki az 57 éves énekesnő. TV + Sztárok--Csúnyán beszólt a meztelenkedő Kim Kardashiannak Bette Midlerhttp://www.life.hu/sztarok/20160308-bette-midler-szineszno-beszolt-kim-kardashian-valosagshow-sztarnak-meztelen-szelfije-miatt.htmlA pucérkodó valóságshow-sztár nagyon megkapta a magáét a 70 éves színésznőtől. TV + SztárokOrigoKoncertje közben omlott össze Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160311-madonna-enekesno-osszeomlott-ausztraliaban-adott-koncertje-alatt.htmlKésett, részeg volt, majd a színpad kellős közepén könnyekben tört ki az 57 éves énekesnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.