Az elhunyt színész özvegye, Bajor Ildikó Facebookon szólalkozott össze a néhai férjét kezelő természetgyógyásszal, Vargh Zoltánnal.

Hatalmas vita robbant ki Boldogkői Zsolt molekuláris biológus Facebook oldalán, miután az MTA doktora megosztotta a Népszabadságon közzétett vitát, amelyben többek között az alternatív gyógyászat szabályozásáról is szó esett. A link alatt először a vitában is résztvevő Vágó István szólt hozzá a témához: Köszönöm, Zsolt! És valóban így gondolom, talán nem vagyok egyedül.

Bajor Imre 2014 augusztusában hunyt elForrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

Erre reagált később a Bajor Imrét kezelő természetgyógyász, Vargha Zoltán, aki kommentjében "mentálisan halmozottan hártányos helyzetűnek" nevezte Vágót, és hozzátette: "barátom intelligenciahányadosa is akkomodálódott a XXI. századéhoz." Később hazugnak nevezte a műsorvezetőt, és sértegette őt.

Ekkor kapcsolódott be a vitába a 2014-ben elhunyt Bajor Imre özvegye, Bajor Ildikó is: Varga! Kezd kinyílni a bicska a zsebemben, és ha nem hagysz fel a rágalmazással, kitálalok, de akkor neked annyi! - fogalmazott. Később hozzátette: Egyetlen célom, hogy férjem békében nyugodjék! Vargha Zoltán ezek után egy kommentben vágott vissza a színművész özvegyének: az orvosi titoktartás ellenére olyan információkat csepegtetett ki Bajor Imre terápiájáról, mint például havi 400 ezer forintért kezelte a színészt, és Ildikó többször is nem az utasításának megfelelően járt el a gyógykezelés során. Ezen írásnak 90%-a rágalom!!! ...lesznek következményei! - reagált rá Bajor Ildikó. A teljes kommentháborút alább olvashatod el:

Vágó István: És egy vesszőparipám: felül kell vizsgálni az alternatív medicina korábbi törvényes szabályozását, sőt, a szükséges korrekciók érdekében javaslattal kell élni az EU felé is.

Közzétette: Zsolt Boldogkoi – 2016. március 13.