Az énekesnő előszeretettel hangsúlyozza nőies idomait, éppen ezért meglepő, ám fiatalkorában korántsem hasonlított mostani önmagára.

Tóth Gabi korábbi interjúiban már többször is beszélt arról, hogy mennyire szegények voltak családjával. Az énekesnőnek, aki kitartó munkával küzdötte fel magát ott, ahol most van, boldog gyermekkora volt, ám néhány dologban sokszor nélkülöznie kellett: ilyen volt például az öltözködés is.

Forrás: Tóth Gabi/Facebook

Nadrágom például csak egy volt, és sokszor hordtam olyan cipőt, ami egy számmal kisebb volt, mint a lábam - mondta el a Bestnek adott interjújában Gabi, aki a Megasztárba kerülve tapasztalta meg először, milyen érzés igazán nőiesen kinézni. Régen átlagos, fiús, seszínű lány voltam, négy számmal nagyobb ruhákat hordtam.Miután bekerültem a show-biznisz világába, a fodrászok, a stylistok és a sminkesek átalakítottak. Megszerettem a mély dekoltázst, szerintem nagyon nőies, és úgy gondolom, büszkén vállalhatjuk a nőiességünket" - fogalmazott az énekesnő, akinek gyermekkori fényképét ide kattintva nézheted meg.