Oscar 2016 Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere Vajna Timit arról kérdezte, tényeg értékes ajándékokat kaptak-e az Oscar-gálán. 

A videóból az is kiderül, Timi hogy érezte magát a díjátadón, szelfizett-e világsztárokkal, és hogy egyáltalán mi a protokoll az eseményen.

Ki lesz idén a Miss Universe szupersztárja? - Interjú Vajna Timivelhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-interju-vajna-timivel-a-miss-universerol.htmlGőzerővel készülnek Vajna Timiék a 2016-os Miss Universe-re. A Life.hu riportere arról kérdezte Tímeát, mitől lesz más az idei verseny. TV + Sztárok--Dukai Regina ezért osztogatná el a díját - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160318-dukai-regina-debreczeni-zitaval-osztozott-volna-a-glamour-dijan-video-a-modellrol.htmlA modell lett az év közösségi-média celebje a Glamour díjátadóján. Mint felsorolta, a többiek is megérdemelték volna a trófeát, az interjúban azt is elmondja, miért. TV + Sztárok--Majka kiakadt, perrel fenyegethttp://www.life.hu/sztarok/20160318-majka-a-facebookjan-fejtette-ki-velemenyet-jogi-utra-tereli-legkozelebb-a-hamis-cikkeket.htmlA rapper kiakadt a túlzó címek miatt, és nem érzi korrektnek, hogy a privát oldaláról szerzett információkat eltúlozzák, főleg ha betegségről van szó. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIlyen lesz Emily Ratajkowski, ha megöregszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-emily-ratajkowski-anyukajaval-kozos-kepet-posztol-instagramra.htmlA hihetetlenül vékony modell már mindenhogy megmutatta magát, ezúttal viszont különleges képet tett közzé. Anyukájával közösen sütkéreznek a medencében. TV + Sztárok--Gregor Bernadett nem királynőként éli a mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20160318-gregor-bernadett-szineszno-a-tv2-edes-elet-sztarja-nem-kiralynokent-eli-a-mindennapjait.htmlA színésznő őszintén mesélt arról, milyen keményen dolgoznak párjával és ezt miért szerette volna megmutatni az Édes Élet kamerái előtt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKulcsár Edina szerelmével gálázott - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160318-kulcsar-edina-ragyog-a-boldogsagtol-uj-szereleme-oldalan-galazott-a-musorvezeto.htmlA csodaszép műsorvezető már új párja oldalán jelent meg az idei Glamour Gálán. A Life.hu kérdéseire örömmel válaszoltak, sőt még néhány magánéleti titkot is elárultak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.