A TV2 sajtótájékoztatóján jártunk, ahol a névsor biztossá vált és végre megtudhattuk kik próbálkoznak meg az énekléssel egy profi partner mellett.

A Nagy Duett Liptai Claudia és Majka vezetésével hamarosan elstartol. A műsor sajtótájékoztatóján megtudtuk, kik lesznek akik hangszálaikat összemérik a versenyben. 

Forrás: Life.hu

Schobert Norbi párja, Keresztes Ildikó lesz. Berki Krisztián, Fésűs Nelly oldalán blirrírozhat. Az Édes Élet sztárja elmondta, hogy hangjával nem szeretné megállítani a kis Zselykét a növésben. Cinthya Dictator párjával, Varga Viktorral lép színpadra és késég kívül izgalmas produkciókka lepnek meg minket. Keleti Andreát Peter Srámek segíti majd az énekelésben. Markó Robi táncos, Tóth Gabi volt párja, Lolával duettezik. 

Forrás: Life.hu

A kajakos világbajnok Kucsera Gábor, Dér Henivel lép a színpadra. Az 59 éves Növényi Norbert bátran vág neki a műsornak Nika oldalán, Debreczeni Zita pedig Biga párjaként válik énekesnővé. Kulcsár Edinát, Hevesi Tamás támogatja majd, aki viccesen megjegyezte, hogy mindenkit szeret a műsorban, kivéve Berki Krisztián.

Forrás: Life.hu

Rubint Réka énekes karrierját Pintér Tibor egyengeti majd, Pachmann Péter párja pedig Péter Szabó Szilvi lesz. Demcsák Zsuzsa, Pál Dénessel áll majd helyt.