Elhunyt a mini Kim Kardashian

Forrás: notinotasnet -
halál Kim Kardashian Las Vegas utánzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves Kim Trippet a barátja találta meg Las Vegas-i otthona előtt. A Kardashian család egyelőre nem reagált az ügyben. 

A fiatal nő akkor vált híressé, amikor az egyik barátjával eljátszották Kanye West lagziját. Innentől kezdve több show-ban is szerepelt, mint a világ legkisebb Kim Kardashian-utánzója. A halálának okairól egyelőre nem közölt információt a rendőrség – írja a TMZ.

Forrás: notinotasnet
Leonardo DiCaprio tovább küzd a környezetvédelemérthttp://www.life.hu/news/20160321-leonardo-dicaprio-szinesz-szerint-kina-lehet-a-kornyezetvedelem-hose.htmlAz Oscar-díjas színész épp Pekingben népszerűsíti A visszatérő című filmjét, ahol a természet védelmének fontosságáról és Kína ebben betöltött fontos szerepéről is beszélt. News--Horrorbaleset! Alonso bukása miatt szakították meg a Forma-1 futamáthttp://www.life.hu/news/20160320-alonso-balesete-miatt-szakitottak-meg-a-forma-1-futamat.htmlFernando Alonso az Ausztrál Nagydíjon. A futamot a baleset miatt piros zászlóval meg is kellett szakítani. A pilóta sértetlenül tudott kiszállni a ripityára tört McLaren-Hondából, aminek csupán a váza maradt meg. A verenyzőnek a térde fáj, de szerencsésnek érzi magát, hogy megúszta a balesetet. News--"Pillanatnyilag nem látok más alternatívát" - Újra megszólalt Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20160320-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-nem-akart-a-media-kozeppontjaban-allni.htmlA súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta utolsó kívánságát teljesíti a menedzsere, Sabine Kehm azzal, hogy nem nyilatkozik a médiának a svájci otthonában lábadozó autóversenyző állapotáról. News--Sosem látott képek kerültek elő Elvis Presleyrőlhttp://www.life.hu/news/20160320-elvis-presley-enekesrol-sosem-latott-katonai-szolgalat-kozben-keszult-kepek-kerultek-elo.htmlEddig még nem látott felvételek kerültek elő a katonai szolgálatát teljesítő, később világhírűvé vált énekesről.News--Elhunyt Jan Nemec a cseh új hullám egyik legjobb rendezőjehttp://www.life.hu/news/20160319-elhunyt-jan-nemec-a-cseh-uj-hullam-egyik-legjobb-rendezoje.htmlSúlyos betegség után 79 éves korában pénteken Prágában meghalt Jan Nemec, a 20. század hatvanas évek csehszlovák filmművészete új hullámának nemzetközileg is elismert rendezője és forgatókönyvírója. News--Bálnának csúfolták, plus size modell segített neki http://www.life.hu/news/20160318-iskolaban-csufoltak-a-sulya-miatt-balnas-polokat-kezdett-arusitani-alapitvanyt-tamogat.htmlA 16 éves Dannie „Dee” McMillan először csak furcsa pillantásokra lett figyelmes majd rájött, hogy az interneten is csúfolják a külsejét. Zseniális módon védte meg magát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.